Dames opgelet: My Jewellery opent 2 november in Tilburg

My Jewellery Tilburg

Dat ze zouden komen, was al eventjes bekend. Wanneer de gloednieuwe winkel van My Jewellery in Tilburg zou openen nog niet. Tot vandaag. De gigantisch populaire sieradenboetiek opent op zaterdag 2 november de deuren in het stadshart van Tilburg.

Ze betrekken namelijk het voormalige McGregor-pand in de Heuvelstraat.

Over My Jewellery

Acht jaar geleden begon eigenaresse Sharon Hilgers met de online verkoop van sieraden. Wat als een hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een grote en succesvolle onderneming. Het bedrijf verkoopt al lang niet alleen meer sieraden, maar ook kleding, schoenen, tassen en andere gave accessoires. Na opening van de eerste fysieke winkel in 2015 (in Den Bosch) is het snel gegaan: Tilburg wordt namelijk al weer de twaalfde My Jewellery boetiek van Nederland.

Veranderingen Heuvelstraat

Momenteel zijn er veel veranderingen gaande in het ‘achterste’ stuk van de Heuvelstraat. Zo openden TIEN en Quatta onlangs een nieuwe zaak in de straat, werd bekend dat Simon Lévelt gaat verhuizen van Heuvelstraat 114 naar Heuvelstraat 105 en opende Focus Foodbar haar deuren aan Heuvelstraat 122. Ook opende WAAR een nieuwe zaak aan Heuvelstraat 93, recht tegenover de plek waar we straks My Jewellery kunnen vinden.