Dames opgelet: New Cvltr opent winkel in de Heuvelstraat

De Heuvelstraat heeft er binnenkort een nieuwe winkel bij. New Cvtlr opent namelijk een winkel in de grootste winkelstraat van het centrum. New Cvltr is een trendy damesmodewinkel met vestigingen in Nijmegen en Zwolle. Daar komt Tilburg dus binnenkort bij. De winkel opent in het pand waar voorheen kledingwinkel Sandwich zat, tussen Bakker Bart en NIKKIE in dus. 

In de winkel kun je straks terecht voor trendy damesmode. Ze verkopen kleding, schoenen, accessoires en sieraden. De winkel is erg actief op social media en met name op Instagram en TikTok. Dus als je alvast een impressie wilt hebben van wat je straks in Tilburg kunt verwachten, kun je ze het beste daarop volgen. New Cvltr is dus een hippe meidenwinkel met een jonge doelgroep. Van leuke festivaloutfits tot leuke zomerjurkjes: je vindt het bij deze winkel.

Werken bij New Cvltr

Voor de nieuwe winkel zijn de nog op zoek naar verkoopmedewerksters. Ben jij 18 jaar of ouder en is mode jouw allergrootste passie? Dan kun je mailen naar info@newcvltr.nl.

Meer informatie

Het is nog niet bekend op welke datum de nieuwe winkel haar deuren opent. Daarvoor kun je het beste de Instagram en TikTok van New Cvltr in de gaten houden.

Benieuwd naar de collectie van de winkel? De webshop is 24 uur per dag geopend.