Dames opgelet: VIVE opent op nieuwe pop-up locatie in de binnenstad

VIVE

In de nacht van 7 januari op 8 januari voltrok zich een ramp voor damesboetiekje VIVE aan de Tilburgse Heuvel. Er brak brand uit op de zolder van het pand en door waterschade kan de winkel voorlopig niet open. Dit exact twee jaar nadat ze startten met een grondige verbouwing van de winkel. Gelukkig opent VIVE een pop-up locatie in de Juliana van Stolbergstraat. 

Juliana van Stolbergstraat 15 om precies te zijn. De winkel bevindt zich naast Van Arendonk en is de komende zes maanden de locatie van VIVE. De pop-up winkel begint steeds meer vorm te krijgen en ook de nieuwe collectie komt eraan. De dames van VIVE zijn heel erg druk bezig om zo snel mogelijk weer open te gaan. Voor actuele updates kun je het beste de Facebookpagina van de winkel in de gaten houden.

Brand op zolder

De brand op de zolder van het monumentale pand werd in de nacht van 7 op 8 januari rond 00:30 uur ontdekt. Een medewerker van The End Karaoke ontdekte de brand in de opslagruimte op zolder. Diensten rukten meteen uit en rond 01:30 uur was de brand onder controle. Helaas is ook kledingwinkel VIVE de dupe van de brand. Door het vele bluswater heeft de winkel veel blusschade opgelopen.

Over VIVE

VIVE is een eigentijdse damesmodezaak met trendy en betaalbare kleding van verschillende topmerken. Door een breed pasbereik en goede prijs/kwaliteitsverhouding weten vele dames de winkel al sinds 1984 te vinden.

VIVE verkoop onder andere kleding van ZHRILL, YAYA, Studio Anneloes, Saint Tropex, PENN & INK N.Y. en veel meer.