Dansen & TikTok’s opnemen: het Reeshofpark heeft een eigen Urban Dance Ground!

urban dance court

Kinderen die de leukste & gekste dansjes opnemen op toffe muziek. Het is een straatbeeld dat je waarschijnlijk een stuk vaker ziet de laatste jaren. TikTok is namelijk één van de populairste social media kanalen onder de kids. Wij hebben een tip: in het Reeshofpark is namelijk een Urban Dance Ground geopend. Lees snel verder. 

De Urban Dance Ground is een dansvloer die voor iedereen toegankelijk is. Naast de dansvloer staat een geluidsbox (dj post) die zonder stroom toch geluid geeft. Hoe dat kan? Je draait aan de schijf op de DJ Post waardoor energie ontstaat en het geluid van je smartphone wordt versterkt. Kortom: een geluidsbox die zowel weerbestending als hufterproof is. Je kunt er je mobiele telefoon inzetten zodat je de leukste TikTok’s, Insta Stories of dansjes voor in de groepsapps kunt opnemen. Of je gaat er gewoon lekker chillen met je vrienden en vriendinnen.

Uiteraard kun je de Urban Dance Ground ook gebruiken om je break- of streetdance skills te oefenen.

Meer bewegen

Urban Dance Grounds vind je momenteel op vijftien plekken in heel Nederland. Het idee is ontstaan om jongeren tussen de 12 en 16 jaar meer te laten bewegen. Het initiatief roept kinderen ook op om hun filmpjes in te sturen. Deze worden dan gedeeld via de website en social media kanalen. Check hier hoe kinderen in het hele land al veel plezier hebben op de Urban Dance Grounds.

Meer informatie

Het eerste ‘TikTok-veld’ van Tilburg vind je dus in het Reeshofpark. Om precies te zijn aan de parkzijde richting winkelcentrum Heyhoef. Wil je meer informatie over de Urban Dance Grounds? Check dan snel de website en social media kanalen.