De 13 leukste vacatures van deze week: van workshopbegeleider tot vrijwilliger bij Willem II

Het is dan wel vakantietijd, maar dat betekent niet dat de zoektocht naar een nieuwe baan stopt! Want wil jij binnenkort ergens (anders) aan de slag en dan ook nog in de regio Tilburg? Dan is het tijd om de leukste vacatures te bekijken die op dit moment online staan.

Lokaal Zeven zoekt personeel

Het gezellige eetcafé aan het Pieter Vreedeplein is op zoek naar een parttime leidinggevende voor in de bediening. Voor deze functie zoekt Lokaal Zeven iemand die loyaal is, een dosis humor bezit en gezelligheid met professionaliteit kan combineren. Als jij mensenkennis hebt en jouw empathisch vermogen ook nog eens dik in orde is, dan is deze functie iets voor jou. En zie jij een parttime baan in de bediening wel zitten? Check dan ook eens de vacature voor bedieningsmedewerker.

Workshopbegeleiders gezocht

Ontdekstation013 biedt verschillende workshops aan kinderen tussen de 4 en 14 jaar op woensdagmiddag, in de weekenden en tijdens schoolvakanties. Maar ook groepen uit het basisonderwijs en voortgezet onderwijs kunnen workshops volgen en kennis maken met de wereld van techniek. Momenteel zijn ze op zoek naar workshopbegeleiders voor in de weekenden en in vakanties en naar workshopbegeleiders voor het onderwijs.

Meer vacatures

Vacaturenieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: