De 22-jarige Romy de Leeuw wist het al langer: ze wil een eigen kapsalon

Middenin het coronatijdperk opende de 22-jarige Romy de Leeuw in 2020 haar kapperszaak RoZa Kappers. Lees snel verder.

Het kappersbloed en ondernemersbloed vloeit door haar aderen, haar moeder heeft immers ook een eigen kapsalon in de Reeshof. “Toen ik hoorde dat Jos van Kan zijn kapsalon te koop zette, aarzelde ik geen moment: dit is écht iets voor mij! Met het mooie, door Jos opgebouwde, klantenbestand en de perfecte locatie op het Burgemeester van de Mortelplein 56A zijn alle ingrediënten aanwezig om de kapsalon voort te zetten én verder uit te breiden,” vertelt Romy.

RoZa Kappers

Ze wil een allround kapsalon zijn, voor mannen en vrouwen, voor jong en voor oud, waar iedereen zich welkom voelt en goed geknipt naar buiten gaat. “Of je nu komt voor het wassen, knippen, föhnen of voor haarextensions, highlights of gelnagels: een lekker kopje koffie staat klaar en met een gezellig praatje willen wij het buurtgevoel verder versterken.” Voor de dames is er ook een ruimte waar een schoonheidsspecialiste aanwezig is om bijvoorbeeld de wenkbrauwen of wimpers te laten doen. “Wij hebben alle vertrouwen in de toekomst en we willen met het team van Roza Kappers iets moois neer te zetten in Zorgvlied, wij hebben er zin in!”

Meer informatie

Wil je meer weten over Roza Kappers? Check dan de website. Op de hoogte blijven van de lopende acties en de openstaande vacatures? Volg dan de Facebookpagina van de kapperszaak.