Nieuws

allerleukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 1017 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De (aller)leukste vacatures in Tilburg: marketing/communicatie, commercieel en klantenservice

Een nieuw jaar betekent een frisse start! Ben jij op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging in Tilburg? Bijvoorbeeld als accountmanager, creatieve tekstschrijver of klantenservice medewerker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook deze week weer de allerleukste vacatures voor je op een rijtje gezet.

Commerciële functies

Raaak Personeel zoekt commercieel medewerker buitendienst

Ben jij een geboren handelaar? En zit de ondernemersmentaliteit in je bloed? En wil je ook nog eens flink wat centen verdienen? Dat kan! Voor een klant in de regio Eindhoven is Raaak Personeel op zoek naar een commercieel talent. Bekijk hier de volledige functiebeschrijving.

Verder

Marketing/communicatie

JohnBeerens.com zoekt online marketing medewerker

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar, studeer je momenteel op HBO of WO niveau en wil je wat extra werkervaring opdoen? Bij JohnBeerens.com zijn ze op zoek naar een online marketing medewerker voor 16 uur per week. Je gaat je onder andere bezighouden met het updaten van de website, schrijven en redigeren van teksten en het organiseren van online acties. Lees hier meer over de functie!

Verder

Klantenservice

Teleperformance zoekt klantenservice medewerker

Kun jij je makkelijk verplaatsen in een de klant? Wil je problemen écht oplossen en mensen een passend aanbod doen? Vind je het fijn om hard te werken, maar heb je ook graag veel plezier? Kijk dan eens naar de vacature als klantenservice medewerker bij Teleperformance. Lees hier alles wat je moet weten!

Verder

Leukste vacatures in de regio

Dit is pas een klein gedeelte van alle vacatures die op Tilburg.com voor jou online hebben staan. Ben je nu benieuwd naar de andere vacatures die wellicht ook bij jou passen? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en zoek jij nog medewerkers? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht