Dé Amstel Bierhal tijdens de Tilburgse kermis 2014

Na het gigantische succes van de afgelopen jaren, zijn de voorbereiding voor de Amstel Bierhal weer in volle gang. De grootste bruine kroeg van Nederland en ver daarbuiten staat vanaf 18 juli weer gewoon op zijn vertrouwde locatie op het Koningsplein in Tilburg! De Amstel Bierhal is de enige in z’n soort en presenteert een afwisselende combinatie van top artiesten, leuke Nederlandstalige muziek en een flinke dosis gezelligheid. Een absolute aanrader voor iedereen die van zingen, feesten en een lekker biertje houdt.

Banner-Tilburg_com728x90

Reserveer 18 tot en met 27 juli alvast in je agenda want deze attractie wil je niet missen.

De Amstel Bierhal staat garant voor de beste artiesten van eigen bodem, de breedste programmering en de gezelligste sfeer! Een absolute aanrader voor iedereen die van zingen, feesten en een lekker biertje houdt. Dus kom langs want het belooft weer een TOP feest te worden. Gedurende de hele kermis zijn wij vanaf twee uur ‘s middags geopend en sluiten wij de deuren pas om één uur ’s nachts. Op de zaterdagen feesten wij met het leukste kermispubliek van Tilburg gewoon een uurtje langer door! Op ons podium presenteren wij in tien dagen meer dan 35 Nederlandstalige topartiesten.

Zo verwelkomen wij dit jaar: Nick en Simon, Frans Duijts, Danny de Munk, Rene Schuurmans, Frank Smeekens, Imca Marina, Patty Brard, Jamai, Bonnie sint claire, Snollebollekes, Peter Loree, de Deurzakkers, Etienne, Lawineboys, Mario Veltman, Helemaal Top, Gino, Tim Schalkx, Charlène, Jordy van den Boer, Ferry de Lits, John West, De Ruitery’s, DJ Michelski, Jeroen van Zelst, Eddy Walsh, Henry Huijsmans, Danny Swinkels, Jaman, Pascal Redeker, Henk Dissel, Vinzzent, Alex en natuurlijk onze huis diskjockey DJ Coenio.

Volendam opent de Tilburgse Kermis
Op vrijdag 18 juli om 20.30 uur opent Dé Amstel Bierhal met een Volendams tintje. Niemand minder dan Nick & Simon zullen de bezoekers van de Amstel Bierhal trakteren op een spectaculaire feestavond. Ze worden bijgestaan door feestmaker Pascal Redeker en het opkomend talent Henk Dissel. Samen met DJ Coenio zullen ze deze avond tot een onvergetelijke maken! De entree is gratis maar voor dit spektakel zijn ook all inclusive sponsorkaarten te koop via www.amstelbierhal.nl.

amstelbierhal-artisten-vrijdag

‘Rood-Wit-Blauwe’ Zondag
Het WK is nog maar net afgelopen maar in de Amstel Bierhal laten wij de bal al weer vroeg rollen. Kom op tijd want wij beginnen extra vroeg met onze ‘Rood-Wit-Blauwe’ Zondag. We vieren samen met onze voetbalhelden op 20 juli een tweede kampioensfeestje en presenteren een speciaal magazine en unieke DVD. Fantastische Tilburgse toppers zoals; Frank Smeekens, Gino, Tim Schalkx, Charléne, Ferry de Lits, John West, DJ Coenio en Jordy van den Boer maken het feestje compleet.

Amstel-Bierhal-artiesten1

Groots Hollands Gay festijn
Ook dit jaar moet je tijdens de Roze Maandag in grootste roze kroeg van Tilburg zijn! Wij trappen hét gay-evenement van Nederland al vroeg af met een lange dag vol Hollandse hits. Ben op tijd want wij verwachten niet alleen veel artiesten maar ook veel bezoekers. De dag wordt gehost door onze Roze vrienden de Ruitery’s en zij presenteren jullie vanaf 14.00 uur een keur aan Nederlandstalige toppers. Zing en feest mee met diverse travestie acts, Imca Marina, Patty Brard, Bonnie Sint Claire, Jamai, Alex en vele andere.

amstelbierhal-Roze-maandag

Alle dagen feest!
Uiteraard is het in de Amstel Bierhal alle dagen feest! Wij organiseren op woensdag de Flügel Horeca Kermis Party waar je kunt profiteren van de 10 voor 6 actie. Op deze dag trakteren wij onze bezoekers niet alleen op stampende optredens van; de Lawineboys, Etiënne, en DJ Coenio maar ook op een lekker voordeeltje. Bij bestelling van 10 consumpties reken je er alleen op woensdag slechts 6 af. Op dinsdag hebben wij Holland Heineken In Da House en donderdag start voor ons het weekend al met o.a. Frans Duijts. Op vrijdag gooien wij met alle vrijgezellen van Nederland de beuk er in met een spectaculair optreden van Danny de Munk. Maar ook op alle andere dagen zoals de Gehandicaptenmiddag, de Seniorendag en in het laatste weekend gaat het dak er af. Ervaar het ultieme ‘Amstel Bierhal gevoel’. Tien dagen lang muziek, gezelligheid en een goed glas bier.

amstelbierhal-artiesten

Wij hebben er onwijs veel zin in. Ben jij er dit jaar ook weer bij?

Kijk voor het volledige programma en artiestenoverzicht op www.amstelbierhal.nl