De app Uniek Sporten nu ook in de regio Midden-Brabant

Uniek Sporten

Op 19 juni 2017 zijn de website en app van Uniek Sporten, een initiatief van Fonds Gehandicaptensport, voor de regio Midden-Brabant gelanceerd in samenwerking met het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant. Vanaf nu kan ook iedereen met een handicap in deze regio een geschikte vorm van sport of bewegen vinden via de tab: www.unieksporten.nl.

De app Uniek Sporten

Een handicap hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Met de app van Uniek Sporten zie je welke sporten er zijn, bekijk je filmpjes, vind je informatie over de locaties, tijden en contactgegevens. Maak je profiel aan en kom in contact met sportaanbieders en andere sporters. Bekijk ook het nieuwsoverzicht en de agenda met evenementen.

De app en website van Uniek Sporten gidsen je naar een geschikte vorm van sport of bewegen, dichtbij jouw huis. Je kunt het sportaanbod zien, filmpjes van de sport bekijken en de locatie, tijden en contactpersonen vinden. Ga naar www.unieksporten.nl om de website te bekijken of download de app gratis in de App Store en Google Play.

Sport je nog niet? Kom via je profiel in contact met mensen die al sporten of bewegen bij de aanbieder(s) waar je interesse in hebt. Zij kunnen je meer informatie geven of je ontvangen als je een keer komt kijken of meedoen!

Fonds Gehandicaptensport wil door middel van de website en app Uniek Sporten ervoor zorgen dat nog meer mensen met een handicap kunnen genieten van sport en bewegen. Pas als iedereen met een handicap kan sporten is voor ons de wedstrijd gewonnen!

De sportzoeker Uniek Sporten is inmiddels actief in veel regio’s. De komende maanden zullen daar verschillende regio’s bijkomen verspreid over heel Nederland. De ambitie is om eind 2017 het aanbod van heel Nederland in kaart te hebben.

USunzieksporten