De Bibliotheek Wagnerplein helpt ook dit jaar bij belastingaangifte

Vanaf 1 maart kunnen Nederlanders weer digitaal belastingaangifte doen. Dit kan soms lastig zijn. Expert Nihal Vogels helpt ook dit jaar weer graag. Daarom kunnen mensen voor invulhulp en advies bij hun particuliere aangifte een afspraak maken bij het belastingspreekuur in de Bibliotheek Wagnerplein. Lid zijn van de bibliotheek is niet nodig en hulp is gratis.

Belastingspreekuren en aanmelden

Jongeren met een bijbaan. Ouderen die juist niet meer hoeven te werken. Mensen die nog niet zo lang in Nederland wonen. Soms kan het doen van belastingaangifte lastig zijn. Maar ook bij het online regelen van de belastingaangifte kun je soms wel wat hulp gebruiken. Voor al deze mensen is er het belastingspreekuur in de Bibliotheek Wagnerplein op de volgende momenten:

  • Vrijdag 18 maart tussen 18.00 en 20.00;
  • Vrijdag 1 april tussen 18.00 en 20.00;
  • Zaterdag 23 april tussen 10.00 en 14.00.

Aanmelden

Zeker zijn dat je terecht kan tijdens het spreekuur? Maak een afspraak. Dit kan op de volgende manieren:

  • Stuur een mail naar wagnerplein@bibliotheekmb.nl;
  • Bel om een afspraak maken naar 013 547 0855;
  • Vraag tijdens service uren naar het belastingspreekuur aan de balie.

Informatiepunt Digitale Overheid

Een andere vraag over de digitale overheid? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het (digitaal) aanvragen van bijvoorbeeld zorgtoeslag, een uitkering of gezondheidsverklaring? Kom dan eens op bezoek bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Wagnerplein. Tijdens service-uren helpt een bibliotheekmedewerker je graag de juiste informatie te vinden, denkt mee of verwijst je door naar de juiste partner. Kijk voor de openingstijden en spreekuren op: www.bibliotheekmb.nl/informatiepunt.

Coronamaatregelen

De Bibliotheek is vrij toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen coronatoegangsbewijs of QR-code nodig om ons te bezoeken. De Bibliotheek is zo ingericht, dat het ook nu een veilige en prettige plek is voor bezoekers én medewerkers. Het laatste nieuws lees je op onze website: www.bibliotheekmb.nl/corona.

Meer info?

Meer weten over het belastingspreekuur in de buurt? Kijk op deze website voor meer informatie.