De binnenstad bezorgt: bij deze winkels kun je bestellen en het dezelfde dag gratis laten bezorgen

Tilburgse winkeliers

Je hoeft niet meer de binnenstad in om toch verschillende Tilburgse ondernemers te steunen. Verschillende partijen zijn namelijk gestart met een bezorgservice. Dat werkt simpel: je bestelt bij de winkel waar jij wilt bestellen en de fietsbezorgers van Tour de Ville bezorgen jouw pakketje nog dezelfde dag gratis in Tilburg. Benieuwd welke zaken meedoen? Lees dan vooral verder.

Foto: straatbeeld vóór corona

De bezorgservice is een pilot tot en met 31 december 2020. Dat betekent dat je tot die tijd kunt profiteren van gratis bezorging in Tilburg bij verschillende winkels. Na die tijd wordt bekeken of de pilot verlengd gaat worden.

Hoe het werkt:

  • Bestel je doordeweeks vóór 15.00 uur bij de winkel zelf, dan heb je je bestelling dezelfde dag voor 20.00 uur in huis. Op zaterdag bestel je voor 13:30 uur voor same-day delivery.
  • Ben je niet thuis, dan doet de bezorger dezelfde dag nog een tweede poging.
  • Het bezorggebied is de stad Tilburg, inclusief de Reeshof.
  • Same day delivery geldt van maandag t/m zaterdag. Bestellingen die op zondag worden gedaan, worden op maandag thuisbezorgd.

Deelnemende winkels:

Check hieronder welke winkels meedoen.

Bestellen kan rechtstreeks bij een van de deelnemende winkels; via hun webshop, Facebook-pagina of via de telefoon. Meer informatie daarover vind je op deze website (hier vind je ook welke winkels nu al zijn aangesloten).

En vergeet niet: lokale ondernemers hebben het door de coronacrisis zwaar. Shop dus vooral lokaal en steun lokale ondernemers. Zo kunnen we ook na de crisis blijven genieten van een bruisende binnenstad.