De Blaak is jarig!

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus 2014 viert de wijk de Blaak haar 35e verjaardag. Dit wordt gevierd met een feestweekend voor alle wijkbewoners!

Vrijdag 29 augustus

‘the Blaak’s got talent’!

Het feestweekend gaat op vrijdag 29 augustus om 17.30 uur van start met ‘The Blaak’s got talent’. Tijdens dit evenement krijgt de jeugd tot en met 13 jaar de kans om hun grote talent te laten zien; zingen, dansen, jongleren, jodelen, je kan het zo gek niet verzinnen! Uiteraard is er ook een jury en zijn er prijzen voor de winnaar(s)! De trotse (groot)ouders kunnen genieten van de optredens onder het genot van een borreltje tijdens ‘happy hour’ in de Blaak! Met het inschrijfformulier kan je jezelf, een duo, of groepje opgeven voor de Blaak’s got talent! Het inschrijfformulier is te vinden op de site van de wijkraad www.wijkraaddeblaak.nl/blaak-lustrum

Movie night

Na afloop van de talentenjacht rond 20.00 uur, zal om 20.30 uur de filmavond beginnen.  De film(s) zijn speciaal geselecteerd voor de jongeren tussen de 14 en 18 jaar oud, maar uiteraard is iedereen welkom. De bar is open voor fris, maar je mag ook zelf iets te drinken of snoepen meenemen. De titel van de film houden we als verrassing!

blaak35jaarlogo

Zaterdag 30 augustus

Sport en speldag

Op zaterdag is er van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur een sport- en speldag voor de hele familie. Buiten zijn diverse springkussens en sportactiviteiten te beleven voor jong en oud. Verenigingen uit de wijk presenteren hun sport, zodat je kan kennis maken met wat de wijk onder meer te bieden heeft. Wat verder te denken van een reuze klimwand of een kartbaan? Op het terras kan je even bijkomen van alle inspanning onder genot van een drankje of ijsje.

Heel de Blaak bakt en optreden koor Malkander

Ook zo dol op kookprogramma’s op televisie?! Grijp dan nu uw kans en doe mee aan deze bakwedstrijd geïnspireerd door het programma Heel Holland Bakt. In de tent beoordeelt de jury de baksels op inzet, originaliteit en smaak, maar ook de genodigden zullen de creaties ‘keuren’! De senioren uit de wijk zijn namelijk te gast tijdens de wedstrijd om een kop koffie en gebak (!) te komen nuttigen, terwijl koor Malkander een optreden  verzorgt.

De finalisten strijden in de middag ter plekke voor de winst van de wedstrijd. Ervaring is daarbij niet zozeer vereist, een dosis enthousiasme wel!

De prijs bestaat uit een workshop patisserie bij Van Beckhoven te Oisterwijk, bekend van televisie! Een aanmeldformulier is te vinden op de site www.wijkraaddeblaak.nl/blaak-lustrum. Wacht niet te lang en geef u op!

Feestavond

Wij heten u van harte welkom om de festiviteiten af te sluiten met een knallend wijkfeest op zaterdag 30 augustus 2014 vanaf 20.30 uur. Naast dj Kevin, die wegens het succes van Blaak 30 weer van de partij is, hebben we tevens de Jan van Brusselband geboekt! Deze band, opgericht in 1996, kenmerkt zich met de slogan ‘fris, folky en het rockt!’ hetgeen wel mag blijken uit de energieke liveoptredens. De band brengt vrolijkheid en sfeer met Nederlandstalige teksten en heeft de tin whistle en accordeon als kenmerkend geluid. De band heeft uiteenlopende optredens, staat op festivals en heeft al meerdere albums uitgebracht. Kortom, een band van formaat die de avond tot een feest zal maken!

Kaarten voor het wijkfeest zijn voor € 5,- per stuk verkrijgbaar bij Primera in het winkelcentrum de Blaak. Het kaartje is inclusief 2 consumptiemuntjes. Wees er snel bij, want op = op!

Alle festiviteiten vinden plaats in het park tegenover het winkelcentrum, waar je ook de grote tent kan vinden.

Heeft u vragen of suggesties? Stuur een mail naar blaak35@wijkraaddeblaak.nl Meer informatie via de site van de wijkraad, www.wijkraaddeblaak.nl/blaak-lustrum

Wij hopen u te mogen begroeten bij Blaak 35!

poster-versie-def