De Burgerij viert het elfjarig bestaan met een oesterborrel

De Burgerij in het Tilburgse Dwaalgebied bestaat donderdag 15 december elf jaar. Dat wordt tijdens het Moonlight Shoppen in het Dwaalgebied gevierd met een oesterborrel. Lees snel verder! 

De Tilburgse broers Joris, Jaap en Sam van Corven staan aan het roer van De Burgerij. Ze zijn in hun ouderlijk huis begonnen met een delicatessenwinkel die gecombineerd wordt met een brasserie. Inmiddels hebben vele Tilburgers en mensen van ver buiten de stadsgrenzen de knusse horecazaak in de Nieuwlandstraat bezocht. Met het team staan ze zeven dagen per week klaar voor lunch, diner, afhalen van broodjes en het bezorgen van diverse lekkernijen, met als absolute ‘signature’ de bekende plateaus.

Elfjarig bestaan wordt gevierd

Donderdag heeft De Burgerij altijd een vaste oesterborrel. Maar aangezien ze elf jaar bestaan, pakken ze tijdens de Oesterborrel van 15 december extra uit. Je betaalt voor twee oesters en twee glazen SEC dan slechts €11,-. Tegelijkertijd vindt het Moonlight Shoppen plaats. Verschillende ondernemers in het Dwaalgebied openen ook in de avonduren hun deuren zodat Tilburgers die kerstinkopen gaan doen ook daar terecht kunnen. Uiteraard is het Moonlight Shoppen winters aangekleed en staan er bij diverse zaken kraampjes met leuke producten voor de deur.

Ook bij De Burgerij pakken ze uit. Zo wordt de oesterbar uitgebreid met een vintage bockbier en hebben ze naast bubbels ook lekkere glühwein of shotjes om op te warmen. De oesterborrel begint om 17:00 uur. Het team van De Burgerij hoopt dat jullie het elfjarig bestaan met ze komen vieren!

Meer informatie

Wil je meer weten over De Burgerij? Bekijk dan vooral hun website. Voor de laatste nieuwtjes, acties en activiteiten van De Burgerij, kun je ze het beste volgen op Facebook en Instagram.