De carnavalshit van 2014 komt uit Tilburg!

Kruikenstad kan dit jaar met carnaval extra trots zijn. We kunnen dit jaar allemaal de polonaise lopen op de carnavalshit van 2014 die uit Tilburg komt. CV Veul Gère & Ferry van de Zaande hebben vanmorgen de wedstrijd gewonnen bij Giel Beelen in de studio.

Na een spannende race om de titel kon het natuurlijk ook niet anders dan dat onze vrienden van Veul Gere en lokale held Ferry van der Zaande met hun kraker ‘Grozzie van m’n buurvrouw’ de prijs mee naar Tilburg zouden nemen. In de lokale Horeca was het nummer afgelopen weken al veelvuldig te horen en deze werd door het uitgaanspubliek positief ontvangen.

Wij van Tilburg.com zijn dan ook extreem trots dat deze prachtsingle nu ook aan het grotere publiek ten gehore wordt gebracht. Kruikenstad maakt op deze manier de carnaval van menig andere steden en dorpen een stuk mooier.  Hou CV veul gere in de gaten, ze mogen namelijk binnenkort optreden in de Freaknacht op 3FM en hebben vanzelfsprekend een druk programma met carnaval! De aflevering is hieronder terug te kijken.