De decembermaand komt eraan: 6x leuke Tilburgse cadeautips op een rijtje!

De decembermaand staat voor de deur en dat betekent dat we onze hersenen weer flink moeten laten kraken. Wat gaan we onze familie, vrienden en familie allemaal cadeau doen tijdens Sinterklaas en Kerst? Jaarlijks is dat een enorm dilemma. Je wil natuurlijk wel een leuk en origineel cadeau geven. Het liefste lokaal ook. Daar gaan wij je bij helpen met leuke Tilburgse cadeautips!

Mercado Emma

Bij Mercado Emma in de Tilburgse Heuvelstraat waan je jezelf in het buitenland. Alsof je jezelf begeeft in een foodmarkt in Italië, Frankrijk of Portugal. Ze hebben verschillende delicatessen uit binnen- en buitenland, heerlijke wijnen, bieren en veel meer. Alles voor een leuke borrelavond dus. Wat ze ook hebben: de lekkerste cadeau pakketten en cadeautjes. Bij Mercado Emma slaag je gegarandeerd als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor de echte Bourgondiër. Ze zijn zeven dagen per week geopend. Ga zeker eens een kijkje nemen!

Tilburgse cadeautjes van Het Zuidelijk Toneel

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Geef dan Het Zuidelijk Toneel cadeau. Je kent hen misschien van de leuke voorstellingen die ze faciliteren, maar daarnaast hebben ze ook verschillende producten die je kunt kopen. Of je neemt iemand mee naar één van de voorstellingen van Het Zuidelijk Toneel. Een aantal leuke cadeautips van Het Zuidelijk Toneel op een rijtje:

  1. De WAT EEN DRAMA sjaals, die houden je lekker warm.
  2. De Heldensokken, in samenwerking met Lets Do Goods uit Tilburg. Wees een echte held op sokken!
  3. De gezelschapsspellen: Theejater? en Remember Me?. Gezellig spelletjes spelen tijdens de donkere dagen.
  4. Eén van de toneelboekjes zijn voor de theaterliefhebbers altijd leuk.
  5. Of natuurlijk: Geef theater cadeau! In december is het altijd zo druk. Koop nu een theaterticket en ga samen met je vriend(en) later naar een voorstelling.

Meer weten over de cadeautips van Het Zuidelijk Toneel? Check dan deze link.

Patisserie Walter van Erven

Nog een lekkere tip voor de feestdagen: Patisserie Walter van Erven. Afgelopen weken gooiden ze al hoge ogen met de Schrobbelèr Crompouce die heel erg hard over de toonbank vloog. Maar ze verkopen nog veel meer producten voor de echte lekkerbek. Van huisgemaakt gebak tot macarons en van heerlijke chocolade tot lekkere taartjes. Daarnaast hebben ze vaak ook producten met een link naar de stad. Denk aan chocolade met de Tilburgse skyline erin en veel meer. Oftewel: zeker een tip om een kijkje te nemen!

Een cadeautje voor de échte kruik bij Ollie’s

Op zoek naar een cadeautje voor de échte Tilburger? Dan ben je bij Ollie’s aan het goede adres. Zij verkopen allerlei leuke cadeautjes met een verwijzing naar de stad Tilburg. Van de leukste carnavalsemblemen tot kleding met verwijzingen naar de stad en van leuke mokken met Tilburgse spreuken tot de Tilburgse vlag: ze hebben het. Je kunt de winkel bezoeken of online shoppen. Net zo makkelijk. Benieuwd wat ze allemaal hebben?

Tilburg Cadeaukaart

Waar je waarschijnlijk iedereen blij mee maakt: De Tilburg Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is heel erg makkelijk online te bestellen en heb je een dag later op je deurmat liggen. Je bepaalt zelf hoeveel euro je op de kaart zet en de kaart is op te waarderen bij tientallen winkels, horecazaken en uitgaansgelegenheden in de stad. Extra fijn: je hoeft de kaart niet meteen op te maken. Zo kan degene aan wie je de kaart geeft bijvoorbeeld een flesje wijn halen bij Mercado Emma, vervolgens gaan lunchen bij een leuke horecazaak en daarna nog een biertje voor thuis meenemen bij T DRINKS. Multifunctioneel ding dus.

Friandries

Friandries staat in Tilburg bekend als dé chocoladejuwelier van de stad. Ze maken bonbons met verrassende smaakcombinaties. Het is niet voor niets dat Friandries de friandises verzorgt bij de beste restaurants in Nederland. Naast heerlijke bonbons, hebben ze ook allerlei andere producten. Denk aan chocoladerepen, leuke cadeauverpakkingen en veel meer. Zoek jij een cadeautje voor een chocoladeliefhebber? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Meer leuke cadeautips

Op zoek naar meer leuke cadeautips? Vorig jaar hebben we een video gemaakt met leuke cadeauwinkels in Tilburg. Deze vind je hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)