De deuren van het MIDI Theater zijn nu geopend!

Het MIDI Theater is een theater van en voor Tilburgers. Onder het motto 'samen staan we sterk' werkt MIDI Theater nauw samen met Poppodium 013, Mundial Productions, het Zuidelijk Toneel én Theaters Tilburg. Zo vinden er verschillende evenementen van de partners plaats in MIDI Theater. We starten deze maand met een spectaculair, fris en zinderend programma. Dans, comedy, hiphop, cabaret en nog veel meer zullen komend seizoen de revue passeren.

Een avondje MIDI Theater is een avondje stappen; je kan voor én na de voorstelling een lekker biertje drinken in ons eigen MIDI Café. Zo kun je meteen bijpraten over de vakantie en over de voorstelling die je hebt gezien. En mocht je na sluitingstijd willen doorgaan: je rolt zo de andere café's binnen!
We trappen op 24 september af met een knallende en supergrappige voorstelling van Boom Chicago. De spelers, een aantal echte Yanks, nemen de Amerikanen op de hak en leggen ook nog eens haarfijn de verschillen tussen Nederlanders en Amerikanen uit. Deze feestelijke opening is dus een avond om bij te zijn!

Wil je weten wat er nog meer te doen is? Kijk dan even naar ons programma op www.miditheater.nl. Daar staan alle andere voorstellingen die je wil gaan zien. Dus, wil je  een gezellige, muzikale en grappige avond beleven? Kom dan naar het MIDI Theater!”

Het wordt niet te filmen zo leuk.