De eerste sleutel uit het Q-ijsblok is gevallen!

Na 1417853 seconden is eindelijk het zo ver. Een van de drie sleutels uit het Q-ijsblok is woensdagmiddag op de grond gevallen! Donderdagochtend in de Goeiemorgenshow kwam de notaris met een envelop met daarin het telefoonnummer van de Q-luisteraar die er het dichtst bij in de buurt zat.

De gelukkige winnaar van de eerste Mini Cooper is Jos Langens uit Wijchen. Hij zat er met zijn voorspelling slechts 15 seconden naast! Hiernaast kun je terughoren hoe Jos verrast werd met dit goede nieuws. Donderdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur krijgt Jos Langens bij Jeroen van Inkel de eerste Mini Cooper overhandigd.

Bekijk hier de foto's!

Het spel gaat door!

Er zijn nu nog twee sleutels over in het behoorlijk gesmolten Q-ijsblok. Je maakt nog steeds kans een Mini Cooper door via een sms laten weten wanneer je denkt dat één van de twee overgebleven sleutels op de grond zal vallen. Sms daarvoor IJSBLOK en het aantal seconden naar 9596.

Elke dag, totdat alle sleutels gevallen zijn, zendt Q-music live vanaf de Heuvel in Tilburg uit. Kom ook eens langs om te kijken en de dj’s aan het werk te zien!

Heuvel webcam (The Talk)