De Efteling vanaf nu 365 dagen per jaar open

Vanaf 1 april is de Efteling elke dag van het jaar geopend. Voor het eerst in de 58-jarige geschiedenis van het attractiepark sluiten de poorten niet meer na de herfst- of de kerstvakantie, maar blijven ze het hele jaar open. De beslissing voor jaarrond openstelling is ingegeven door het jaarlijks oplopend aantal bezoekers van de Wereld vol Wonderen, het succes van de Winter Efteling en de realisatie van het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk. Tijdens de jaarrond openstelling blijven de vertrouwde ingrediënten als de Zeven Mijls Zomer en de Winter Efteling gewoon bestaan.

Sprookjesboom
Dit voorjaar start de Efteling met de interactieve Sprookjesboom in het Sprookjesbos. Vanaf 1 juli volgt nog een uitbreiding: de houten racerachtbaan ‘Joris en de Draak’.

De jaarrond exploitatie van het park vergt een nieuwe aanpak, waarvoor eerder dit jaar 200 nieuwe medewerkers in diverse disciplines werden gezocht. Directievoorzitter Bart de Boer verklaart: “De attracties, horecagelegenheden en legio faciliteiten van het park zijn, met de ervaring van ruim tien jaar Winter Efteling, helemaal gereed.” De nodige onderhoudswerkzaamheden tijdens openstelling zijn zo gepland dat onze bezoekers er zo min mogelijk van merken.

Hier vindt u meer informatie over De Efteling.