Emma Winkelpassage haalt de zomer letterlijk naar binnen

koffieworkshop

Een langgerekte strook stedelijk groen benaderd vanuit een creatieve invalshoek is tot en met eind augustus te zien in de Emma Winkelpassage. Zo komt de zomer letterlijk naar binnen. 

Het fraaie decor bestaat uit een drietal retro ingerichte tuinkamers, in de uitvoeringsvorm van nostalgische kippenrennen, aangevuld met een viertal rustiek houten tafels met bijbehorende houten zitbanken. Allen op een bodempje van gras. Kunstgras, dat wel.

Echter een prima omgeving om je tijdens het winkelen of gedurende de middagpauze, om je even in alle rust in terug te trekken. Uiteraard is het geheel aangekleed met kleurige items die het buitenleven symboliseren. Dit alles is aangevuld met een varia aan groene informatie, waar jong en oud zeker iets van op steekt.

Als klap op de vuurpijl heeft elke tuinkamer haar eigen moestuin voor de deur. Hippe stekbakken zijn hierbij gevuld met geurige kruiden- en groenteplanten. Vrolijke zomerbloeiers die je klaarstomen om er zelf mee aan de slag te gaan. Echte plantjes, dat zeker!

Laat je verrassen en inspireren door deze nieuwe ‘groene’ omgeving die stedelingen weer dichterbij de natuur brengt. Dichter bij het voedsel dat we dagelijks consumeren en dichterbij het besef dat zelf geproduceerd, geoogst en klaargemaakt voedsel niet alleen een voedende, maar ook sociaal verbindende en creatieve functie kent.

Emma Winkelpassage

De Emmapassage is een opmerkelijke overdekte winkeltraverse midden in het centrum van Tilburg en vormt een verbinding tussen het Stadhuisplein en Piusplein. In de Emmapassage zitten ruim 20 speciaalzaken die tezamen een compleet winkelaanbod vertegenwoordigen. Een combinatie van exclusieve zaken tot een gezellig horecagelegenheid maken een bezoek aan de Emmapassage de moeite waard.

Kom deze zomer dus gerust ook even langs. Al is het maar voor het proeven van een zongerijpt tomaatje, ze smaken namelijk heerlijk! Gewoon uit de Tuinkamer van Emma. Graag tot in de Emma Winkelpassage.