De finalisten BOV Trofee 2009 zijn bekend!

Op 7 oktober zijn door de jury, onder leiding van prof. Dr. T.M.M. Verhallen, de 3 finalisten bekend gemaakt die op 5 november zullen strijden om de felbegeerde BOV Trofee 2009.

De 3 finalisten zijn (in alfabetische volgorde):

– Bonheur Horeca Group BV
– Cardan BV
– Reinders Oisterwijk BV

De winnaar van de ‘BOV Trofee 2009 zal op 5 november worden gekozen in popcentrum 013 in Tilburg.  De avond zal worden gepresenteerd door Gijs Staverman. Het thema waarop regionale ondernemers zich dit jaar konden inschrijven was '(H)eerlijk  Ondernemen”.

De uitreiking van de BOV Trofee is een initiatief van de Junior Kamer Hart van Brabant en vindt dit jaar voor de tiende keer plaats. De BOV Trofee is inmiddels uitgegroeid tot het grootste eendaagse zakelijke evenement in de regio Tilburg. Bij de uitreiking van de trofee zijn jaarlijks ruim 600 bezoekers aanwezig.

Tijdens deze tiende BOV editie worden ook jonge bedrijven in het zonnetje gezet. Hiervoor is een splinternieuwe prijs in het leven geroepen: de JK Junior Trofee. Deze wordt uitgereikt aan de meest veel belovende ondernemer met een bedrijf tussen 1 en 5 jaar oud.  Hiervoor zijn vijf bedrijven genomineerd.

De kaartverkoop voor de BOV Trofee is gestart. Via de website www.bov-trofee.nl kunnen kaarten besteld worden.