De Flepsteppers bouwen Theaters Tilburg om tot carnavalsfestijn: dit kun je verwachten

carnaval theaters tilburg

Het is weer bijna zo ver: carnaval in Kruikenstad! Traditiegetrouw bouwen de Flepsteppers samen met Theaters Tilburg de theaterzalen en foyers om tot een groot carnavalsspektakel. Van vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari staan de klassiekers op weer op het programma: het Seniorenfist, Et Tulpefist, het Kouwvoetenfist en het Kènderfist.

Ben je benieuwd wat er naast alle carnavalsfeesten nog meer op het programma staat bij Theaters Tilburg deze maand? Bekijk hier onze Tilburgse Theater Tips!

Seniorenfist

Op vrijdagmiddag 21 februari trappen Theaters Tilburg en KV De Flepsteppers carnaval 2020 traditiegetrouw af met het Seniorenfist. Vanaf 13.30 uur kan iedereen genieten van optredens van tonprater Christel van den Dungen, muzikaal cabaret van dèVèltOp én hoofdact Marianne Weber. Daarna gaan de vuutjes van de vloer in de studio. Daar zal de ultieme carnavalssfeer hooggehouden worden met gezellige optredens van onder anderen Nick Verhoekx en Blaaskapel de Frutbloaze. Het programma wordt deze avond gepresenteerd door Frank Sparidaens.

Et Tulpefist

Laote we saome de bluumkes bèùte zette tijdens het grootste en gemoedelijkste indoor-carnavalsfeest van Tilburg! Geniet op zaterdag 22 februari tot diep in de nacht van spetterende showbands, live muziek en de beste dj’s en artiesten, onder het genot van een goed glas bier en een fantastische carnavalssfeer. Met onder anderen Marc van Alphen en Coverband Session, die op een nieuw podium het dak eraf blazen!

Kouwvoetenfist

Na d’n Opstoet op zondag 23 februari kan iedereen zich warm hossen in de studio van Theaters Tilburg. Vanaf 14.30 uur opent de studio van het theater haar deuren voor het Kouwvoetenfist. Het gezelligste gratis carnavalsfeest vol met knettergoeie carnavalsmuziek! Tot een uurke of 19:00 is het Zòt zèèn is zo gèk nòg nie! Dèggutwit: Reserveren hoeft niet, maar vol is vol!

  • Datum: zondag 23 februari
  • Tijd: 14.30 – 19.00 uur
  • Gratis toegankelijk

Kènderfist

Na de Kènderstoet op dinsdag 25 februari is het natuurlijk tijd voor het Kènderfist: een middag vol muziek, optredens en acts. De jonge carnavalsvierders kunnen zich daarnaast uitleven in het kinderspelletjesparadijs: een speciale, glazenvrije ruimte met springkussens, professionele schmink, popcorn en suikerspinnen. Kortom, een onbezorgde middag voor de jongste Kruiken en hun (groot-)ouders!

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg