de Groene Vlinder beste cafetaria van Tilburg

In de jaarlijks terugkerende waardering van cafetaria’s door het vakblad De Snackkoerier, onderdeel van Misset Horeca; heeft De Groene Vlinder in het hart van winkelcentrum De Heyhoef in Tilburg hoge ogen gegooid.

Onder de 4500 cafetaria’s hadden zich 1600 bedrijven aangemeld. De Groene Vlinder eindigde op een respectabele 61ste plek in de top 100 waarmee het tot de beste cafetaria van Tilburg is uitgeroepen.

De Groene Vlinder dankt die uitverkiezing volgens het blad aan het goed opgeleide personeel, het schone en plantaardig gefilterde frituurvet. Mede vanwege de versheid van de ingrediënten die gebruikt worden voor de zelf samen te stellen salades. Hoge waardering was er bij de jury ook, voor het feit dat De Groene Vlinder haar slogan “uw frites was vanmorgen nog een aardappel” voor honderd procent waar maakt: alle frites wordt vers voorgebakken en afgebakken. Ook het unieke feit dat alle luxere gerechten die in de brasserie worden aangeboden tegen gereduceerde prijzen in de cafetaria kunnen worden meegenomen, maakte indruk. Waaronder huisgemaakte soepen, ambachtelijke sauzen, verschillende menu’s, ijs en smoothies.

Uitbater Wilbert Broos is apetrots op de uitverkiezing en het top personeel: “Wij doen er met onze geweldige mensen elke dag alles aan om de best mogelijke producten voor onze gasten te maken en de best mogelijke service te bieden. Het is prachtig dat er op deze manier zo’n hoge waardering voor die inzet is uitgerold.”

Wilbert Broos is niet van plan na de uitverkiezing tevreden achterover te gaan leunen. “Het is bij ons nooit goed genoeg. We willen altijd nóg beter en blijven dat ook hierna gewoon nastreven. Alleen de top is voor ons goed genoeg!”

Actie

Vanwege de uitverkiezing door de cafetaria top 100 heeft De Groene Vlinder het gehele weekend een speciale actie. Ze zijn nummer 61 van Nederland en daarmee de beste cafetaria van Tilburg. Dit gehele weekend (7-11 t/m 9-11) daarom een frikandel of een kroket voor maar € 0,61.

Groene-vlinder