De Groene Vlinder uitgeroepen tot beste cafetaria van Tilburg

de groene vlinder

Het lijkt wel Tilburgse frituurweek deze week. Cafetaria de Groene Vlinder is uitgeroepen tot beste cafetaria van Tilburg door vakblad De Snackkoerier en ook de ‘beste frikandel speciaal van Tilburg’ verkiezing staat deze week op het programma. 

Een mooie erkenning voor de Groene Vlinder in de Reeshof. Het cafetaria in Winkelcentrum Heyhoef deed samen met 4500 cafetaria’s in Nederland mee aan de verkiezing van Misset Horeca en is ook dit jaar de beste van Tilburg. De Groene Vlinder dankt die uitverkiezing volgens het blad mede aan het vooruitstrevend ondernemen, goede kwaliteitsproducten, verse ingrediënten en de ambachtelijke keuken. Het concept waarbij men een eigen salade kan samen stellen is een groot succes. Hoge waardering was er bij de jury ook voor het verantwoord frituren en de huisgemaakte snacks.

Top 100 cafetaria’s van Nederland

De Groene Vlinder is volgens De Snackkoerier niet alleen de beste snackbar van Tilburg, in de top 100 van het vakblad staan ze op een 89e plek. ”Al met al is het een zeer nette zaak met een fijn terras, waar we neerploffen en genieten van de bestelling die door de gastvrije bediening wordt gebracht. In deze zaak weten ze wat hygiënisch werken is. Alles is spic en span. De friet is prima op temperatuur en goed gebakken. Ook over de prijs-kwaliteitverhouding zijn we tevreden. We zijn eigenlijk over alles tevreden,” aldus het juryrapport.

Eetwinkel Polly uit Bemmel is volgens de jury het beste cafetaria van Nederland. Hierna volgens Kwalitaria Lekerrr uit Apeldoorn en Eetwinkel De Hollandsche Tuyn uit Bergen op Zoom.