De Grootste PubQuiz van Tilburg keert terug in de LocHal: inschrijving geopend

grootste pubquiz van tilburg

Na het daverende succes van vorig jaar keert de Grootste PubQuiz van Tilburg terug naar de LocHal. Immers: de eerste editie vorig jaar raakte volledig uitverkocht. Inmiddels is de inschrijving begonnen. 

Ervaar de LocHal op zaterdag 25 januari in heuse kroegsferen. Zijn jij en je vrienden de ultieme pubquizzers? Je kunt met een team van maximaal 5 personen meespelen om de winst. Of voor de gezelligheid natuurlijk.

In tien rondes wordt uitgemaakt wie van de 75 deelnemende teams uiteindelijk de wisseltrofee mee naar huis neemt en zich in 2020 het beste quizteam van Tilburg mag noemen.

Aanmelden Grootste PubQuiz

Aanmelden kan op de website van de bibliotheek en kost €10,- per team. Geef bij je aanmelding aan onder welke teamnaam je deel wilt nemen en uit hoeveel personen je team bestaat. Let op: je team mag dus uit maximaal vijf personen bestaan. Wees er snel bij want de vorige editie raakte in mum van tijd uitverkocht!

Praktische informatie

Tilburgs Grootste Pubquiz staat op zaterdag 25 januari van 20:00 – 23:00 uur op het programma op de begane grond van de LocHal. Naast de wisseltrofee kun je verschillende cadeaupakketten winnen. Denk aan boeken, bioscoop- en concertkaartjes, horecategoed en veel meer. Meer praktische informatie vind je op de website van de bibliotheek. Foto’s van vorige editie vind je in ons fotoalbum.