De Grote Tilburg Quiz

Denk jij alles te weten over de ‘Schôônste stad váán ’t láánd’? Vind jij het leuk om een spelletje te spelen en hou jij van een lekker drankje? Dan ben jij zaterdag 13 december te vinden bij De Grote Tilburg Quiz, georganiseerd door Boulevard Café. Déés meude gij nie missen boaske!

De Quiz wordt gepresenteerd door Frans van der Meer en Jeroen de Leijer, Tilburgse iconen die ieder op hun eigen manier Tilburg op de kaart zetten. Frans van der Meer ken je onder andere als stem achter Tilburgse held Ferry van de Zaande. Jeroen de Leijer kennen we als Poppenspeler van Eefje Wentelteefje.

Er zijn maar 80 kaarten beschikbaar en de toegangskaarten kosten €15,- p.s. Daarvoor krijg jij een avondvullend programma, een leuke Quiz waarin jij de stad beter leert kennen en gepresenteerd door twee Tilburgse Iconen, verschillende Tilburgse verrassingen en een leuke teamactiviteit terug. De Quiz wordt namelijk gespeeld in teams. In ieder team zitten 2 tot 6 personen. De zaal gaat open om 19.30 u en de Quiz zal starten om 20.00 u. De tickets zijn uitsluitend te koop bij Boulevard Café.

Haal snel je kaarten en je bent er vanavond bij!

Flyer 2 Grote Tilburg Quiz