De grote UVT en 013 popquiz

Like a virgin’, ‘No woman no cry’, ‘ Just beat it’. Weet jij welke artiesten deze teksten hebben gezongen? En hoeveel nummers ken jij van de Beatles? Test je kennis!

Zin in een avond vol vermaak en een gezonde dosis competitie? Zet woensdag
18 november in je agenda! Dan presenteert Nol Havens de grote UVT & 013 Popquiz, in navolging op het doorslaand succes van de uitverkochte Filmquiz vorig studiejaar. In de toplocatie 013 wordt het team van twee met de meeste kennis, gelauwerd met de felbegeerde beker.  Wees erbij en laat je meeslepen door de beats van DJ Romsom en  live band Someday www.myspace.com/somedaynl

Dus ben je student en een liefhebber van muziek? Aarzel dan niet en koop een kaartje per team bij één van de twee verkooppunten. Dit kan bij 013 Boxoffice (ma t/m vrij van 10.00-17.30 en zaterdag van 10.00-17.00) en bij het Studenten Service Centrum (ma t/m vrij 10.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur) op de UvT-campus gebouw, P naast de geldautomaat.
Inschrijving kan per team van twee personen op vertoon van je collegekaart. Een kaartje is geldig voor een team bestaande uit twee personen en kost €7 inclusief servicekosten.Wees er snel bij want *vol = vol*!