De Heuvel wordt Kalverstraat in Monopoly Tilburg

Monopoly Tilburg

De Heuvel verschijnt als duurste straat in Monopoly Tilburg. Dat besloten Tilburgers die de afgelopen periode zelf een actieve rol hebben gespeeld bij de totstandkoming van het spel. Via de Facebookpagina, website en persoonlijke mails hebben meer dan 1.000 liefhebbers suggesties aangedragen voor straten die absoluut niet in het spel mogen ontbreken.
De overige straten die sowieso terugkomen in het spel, worden de komende weken via social media bekend gemaakt. Stemmen is vanaf nu niet meer mogelijk. Op 29 mei is het spel exclusief verkrijgbaar bij de vier Tilburgse filialen van supermarktketen PLUS.

Onthulling duurste straat

De initiatiefnemers van supermarktketen PLUS onthulden vandaag samen met Mr. Monopoly De Heuvel als de duurste straatnaam. Volgens de filiaalhouders van PLUS is het mooi om te zien dat zoveel mensen begaan zijn met het spel. Mensen zijn trots op Tilburg en dat heeft heel Nederland vorige week ook kunnen zien. Zij verwachten dat het spel aan menig keukentafel gespeeld zal gaan worden.
Monopoly Tilburg wordt ontwikkeld door de vier Tilburgse filialen van supermarktketen PLUS in samenwerking met Identity Games.