logo

De Junior Kamer Junior Trofee 2014

Al enkele jaren wordt tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee door de Junior Kamer Hart van Brabant ook aandacht besteed aan de startende ondernemer in de regio Midden-Brabant. Het thema van de Junior Kamer Junior Trofee (JKJT) is dit jaar: ‘Ready for take off’.  De JKJT biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de JKJT zal voor de jonge, beginnende ondernemer veel publiciteit en bekendheid in de regio opleveren, wat een zeer positieve stimulans voor zijn/haar groeiende onderneming mee zal brengen. Verder staat er voor de winnaar van de JKJT een mooi prijzenpakket klaar. De volgende ondernemingen zijn genomineerd en dagen de gevestigde orde uit:

  • Undici Keukens: Gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke keukens aan de Piushaven.
  • LiveWall: Onder andere gericht op het creëren van interactie rondom events, merken of bedrijven met innovatieve tools en concepten.
  • OOKs Hospitality & Leisure: Houden zich bezig met het inspireren, adviseren, begeleiden en trainen van teams en organisaties waarin gasten en klanten de hoofdrol spelen
  • Villa Pastorie: Bed en breakfast, restaurant en hotel aan de Piushaven.
  • Hoomz: Bieden een innovatieve manier om een droomwoning, of een potentiële koper van uw eigen woning te vinden.
  • Excellant AGF: totaalleverancier van aardappelen, groenten en fruit.

Welke onderneming trotseert met succes het uitdagende economische klimaat? Twee september worden de laatste drie finalisten bekend gemaakt, die op de avond van de BOV-Trofee uitreiking (zes november) zullen strijden voor de JKJT!

Namens de commissie BOV 2014
Anne Hesius
info@bov-trofee.nl