De kerstvakantie is bijna voorbij, tijd om jouw oude boom in te leveren! Maar waar doe je dat?

Nu de feestdagen inmiddels zijn verstreken en we begonnen zijn aan het nieuwe jaar zullen de meesten langzaam weer afstand gaan doen van hun mooie kerstbomen. Terwijl de één gister lekker aan het uitbrakken was en de ander alweer volop bezig was met nieuwe doelen stellen en behalen, zochten wij precies voor jullie uit waar jij jouw oude boom kunt inleveren. Lees snel verder! 

Bier voor je boom

Steck013 geeft je een Lowlander Winter IPA voor jouw ingeleverde kerstboom. Op vrijdag 7 januari kun je tussen 11:00 en 15:00 uur terecht met je boom. De naalden gebruikt Lowlander voor het biertje dat je meteen kunt gaan proeven. Wil je meer weten? Lees meer over deze recycle-actie in dit artikel.

Ophalen kerstbomen in Tilburg

Je kunt je kerstboom zonder emmer of versiering naast de duocontainer op de ophaaldag van je duocontainer aan de straat zetten in de week van vrijdag 7 tot en met donderdag 13 januari 2022. Je kerstboom moet vóór 8:00 uur buiten staan. Deze wordt dan opgeruimd.

Inleveren van je kerstboom

Wil je graag zelf afscheid nemen van jouw boom door hem zelfstandig naar de milieustraat te brengen. Dan kan dat! Wel geldt er per 2022 dat je in Tilburg een afspraak moet maken bij de milieustraat. Dit kan gemakkelijk via de website.

Locaties

Tilburg heeft een tweetal milieustraten:

  • Milieustraat Albion – Caledoniastraat 13 Tilburg;
  • Milieustraat Hoolstraat – Hoolstraat 2b Berkel-Enschot.

Extra informatie

Voor extra informatie betreffende het inleveren van kerstbomen bezoek je gemakkelijk de website van de Gemeente Tilburg.