De Keutel is er al weer voor de 43e keer!

Gratis huis-aan-huis verspreid in heel D’n Haozenpot

Afgelopen vrijdag werd het eerste exemplaar van de Udenhoutse carnavalskrant De Keutel officieel overhandigd aan Prins Rick d’n Urste van D’n Haozenpot. De officiële carnavalskrant van Udenhout verschijnt al weer voor de 43e keer. Onder het motto ‘Ut kan alle kaanten op! heeft de Commissie Keutel op bijna honderd pagina’s, allemaal in full colour, alle activiteiten tijdens carnaval in D’n Haozenpot bij elkaar verzameld. Dus dan witte welke kaant ge op kunt!

De officiële overhandiging was ook het startsein voor zo’n 30 vrijwilligers om de krant gratis huis-aan-huis te verspreiden.

Verspreiding
Iedereen in D’n Haozenpot, carnavalsvierder of niet, krijgt De Keutel aangeboden, maar de bezorger vraagt een vrijwillige bijdrage voor de viering van carnaval voor iedereen in Udenhout. Dus: houd van 7 tot en met 15 februari, met uitzondering van de zondag, uw oren gespitst voor de deurbel! Deurbel niet gehoord of De Keutel gemist? Geen probleem, vanaf 17 februari kunt u ‘m ook gratis afhalen bij Fotogalerie Angelique in de Kreitenmolenstraat.