De KOOPman neemt volledige pand Hudson’s Bay over en opent volgende maand

hudson's bay

Goed nieuws voor de binnenstad van Tilburg. Het pand waar voorheen Hudson’s Bay was gevestigd, krijgt een nieuwe invulling. Winkelconcern De KOOPman opent haar deuren in het gigantische pand van 13.000 m². Dat meldt het Brabants Dagblad. Naast Tilburg trekt de winkel ook in het Hudson’s Bay pand in Rotterdam. Volgens bronnen wil de winkel al in juni haar deuren openen.

Maar wat is De KOOPman eigenlijk? Dit is een winkelconcept dat eigendom is van The Sting Companies, dat haar oorsprong in onze mooie stad heeft. Dit bedrijf is onder andere eigenaar van de winkelconcepten van The Sting, Costes, The Cotton Club en Distrikt Nørrebro.

De KOOPMAN in Tilburg

Zoals gezegd neemt de nieuwe zaak het volledige pand over. Pandeigenaar Wereldhave is een overeenkomst aangegaan voor minimaal 1 jaar. Bij De KOOPman kunnen Tilburgers straks modieuze kleding kopen voor een betaalbare prijs van merken als Sutherland, April Evil en Bella Ragazza.

Veel om te doen

Om het pand van Hudson’s Bay was de afgelopen maanden veel te doen. Sinds bekend werd dat Hudson’s Bay failliet zou worden verklaard, gingen er verschillende geruchten rond. Zo zou er een sportschool, supermarkt, meerdere winkels en/of kantoren & appartementen in het pand vestigen. Nu is dus bekend dat De KOOPman de gelukkige is.