De Langste Eettafel voor ouderen op Tilburg Culinair

Na een zeer succesvolle eerste editie, organiseert Stichting EET met je hart in samenwerking met Tilburg Culinair 26 september voor de tweede keer de Langste Eettafel. Tijdens deze middag worden maar liefst 60 kwetsbare ouderen op het terrein van Tilburg Culinair verwend met heerlijke hapjes, verzorgd door een aantal deelnemende restaurants.

Eten, genieten en plezier maken

“Wij zijn heel blij met de samenwerking met Tilburg Culinair en het platform dat ze ons bieden”, aldus J. Wagemakers van EET met je hart. “Mensen komen naar Tilburg Culinair om lekker te eten, te genieten, plezier te maken, mensen te ontmoeten en met vrienden samen te zijn, in een prettige sociale omgeving. Hoe mooi is het dan dat we op deze zaterdagmiddag dit gevoel kunnen delen met ouderen die weinig de deur uitgaan en deze sociale context missen”.

EET met je hart

De Langste Eettafel vindt plaats op zaterdagmiddag 26 september van 14.00u tot 16.30u op het midden plein van Tilburg Culinair. EET met je hart zet zich in voor kwetsbare ouderen die moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten. EET met je hart organiseert samen met lokale horeca, bedrijven en zorginstellingen waardevolle ontmoetingen voor deze ouderen.