De lekkerste carnavalsmenu’s tijdens carnaval in Tilburg

carnavalsmenu's

Bij een succesvol carnaval hoort natuurlijk een goeje bojem. Bij verschillende horecagelegenheden in Tilburg serveren ze tijdens carnaval een speciaal carnavalsmenu voor een voordelige prijs. Een kleine greep uit de selectie vind je hieronder. 

[wpbrzone id=19]

Carnavalsmenu’s in Tilburg

Bistro St. Sjaak

De keukenbrigade van Bistro St. Sjaak heeft weer een mooi carnavalsmenu voor jullie samengesteld. Zo serveren ze onder andere zalmtartaar, garnalenkroketjes, sliptongetjes en nog veel meer. Je kunt ook van de reguliere kaart bestellen.

Dudok Tilburg

Bij Dudok Tilburg kun je tijdens carnaval eventjes de drukte ontvluchten om lekker te gaan eten. Ze hanteren fijne prijsjes en er is genoeg keuze. Check snel het volledige carnavalsmenu.

Lokaal Zeven

Op het Pieter Vreedeplein geniet je bij Lokaal Zeven van een drie gangen carnavalsmenu voor slechts €19,50 per persoon. Van rundercarpaccio tot varkenshaas en van een heerlijke runderburger tot lengfilet; het staat op het menu.

Anvers

Ook op de Oude Markt is het goed vertoeven tijdens carnaval. Voor €24,75 geniet je van een heerlijk drie gangen carnavalsmenu. Onder andere op het menu: gravad lax, carpaccio en Ierse biefstuk.

L’Orangerie

Culinair genieten tijdens carnaval kan natuurlijk ook en zelfs op dé carnavalshotspot van Tilburg. Op de Korte Heuvel serveert L’Orangerie een drie gangen carnavalsmenu voor €28,50.

Puur Mercure

Natuurlijk mag Puur Mercure niet ontbreken in dit overzicht. Tijdens carnaval serveren ze een drie gangen carnavalsmenu voor slechts €21,50. Zin in een vitello tonato, gamba’s, spare ribs of iets heel anders? Je hebt een uitgebreide keuze.

De Groene Vlinder

Voor €013,013 (oftewel €13,13) geniet je bij De Groene Vlinder op de Heyhoef van een twee gangen carnavalsmenu. Vooraf heb je keuze uit verschillende soepen en als hoofdgerecht kun je kiezen uit schnitzel, kipsaté en spare ribs. De hoofdgerechten worden met friet en salade geserveerd.

The Talk

The Talk op de Heuvel is tijdens carnaval geopend om te drinken, feesten en te eten. Tijdens carnaval serveren ze een drie gangen carnavalsmenu voor slechts €16,50.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties, gekste foto’s en lekkerste menu’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg