De lekkerste carnavalsmenu’s van Kruikenstad

Carnavalsmenu's Tilburg

Natuurlijk kun je tijdens carnaval in Kruikenstad voordelig eten bij verschillende restaurants en eetcafés. Bij een goed feestje hoort uiteraard een goede bodem en daarom hebben verschillende keukenbrigades een lekker carnavalsmenu samengesteld. En nog leuker; wij mogen van Puur Mercure een drie-gangen carnavalsmenu weggeven. Lees snel verder voor de lekkerste carnavalsmenu’s in Tilburg.

Carnavalsmenu’s Tilburg

Villa de Vier Jaargetijden

Bij Villa de Vier Jaargetijden serveren ze zowel ontbijt, lunch als een diner. Bekijk snel het hele carnavalsmenu.

Puur Mercure

Puur Mercure serveert tijdens carnaval een carnavalsmenu voor €21,50. Je kunt uit ruim 10 gerechten een driegangenmenu samenstellen. Wil jij zo’n menu voor twee personen winnen? Doe dan mee aan de prijsvraag! 

Lokaal Zeven

Bij Lokaal Zeven kost een driegangenmenu tijdens carnaval slechts €17,50. Er is genoeg keuze en voor ieder wat wils.

The Talk

Bij The Talk leg je gegarandeerd een goede bodem. Het carnavalsmenu bestaat uit drie gangen en kost slechts €14,50 per persoon.

Bistro St. Sjaak

Ook dit jaar heeft Bistro St. Sjaak weer een fijn à la carte carnavalsmenu. Van biefstuk tot sliptongen en van carpaccio tot een Tilburgse crème brûlée.

Havana

Bij Havana kun je tussen 10:00 – 16:30 uur een goeie bojum leggen. Voor €14,50 eet je een heerlijke soepje, stokbroodje en krijg je er een drankje bij.

Dudok Tilburg

Het carnavalsmenu van Dudok kost €19,50. De keuze is reuze voor dit bedrag is het menu van Dudok zeker het proberen waard.

Kruikenhuis

MIDI wordt tijdens carnaval omgetoverd tot Kruikenhuis. Voor €15,- geniet je onbeperkt van Kruikenstads grootste carnavalsbuffet.

L’Orangerie

Het carnavalsmenu van L’Orangerie bestaat uit drie gangen en kost €27,50. Daarnaast kun je ’s morgens om 11:00 uur bij L’Orangerie terecht voor het carnavalsontbijt.

Anvers

Ook bij Anvers op de Oude Markt serveren ze alle dagen een heerlijk driegangenmenu. Dit carnavalsmenu kost €22,50.

The Grilll

The Grilll opent tijdens carnaval aan de Heuvelring. Op het menu hebben ze onder andere de heerlijke Bogey’s Ribs. Bekijk het volledige carnavalsmenu.

De Groene Vlinder

Bij De Groene Vlinder kost een carnavalsmenu slechts €013,013. Je krijg hiervoor twee gangen welke bestaan uit een soepje en hoofdgerecht.

Square

Bij Square kun je zaterdag, zondag en maandag vanaf 12.00 uur terecht voor een stevig ontbijt of lekkere lunch. Ook ben je vanaf vrijdagavond van harte welkom om van het carnavalsmenu te genieten, zodat je er nog een hele avond/nacht tegen aan kunt.

Uit het vuistje

Natuurlijk snappen wij het als jij tijdens carnaval liever iets uit het vuistje eet. Gelukkig heeft Tilburg talloze opties in de binnenstad. Zo is de Frietboetiek (Frietje Henk) dagelijks geopend, kun je bij de FEBO een lekker hapje uit de muur trekken en mag een Broodje Jantje niet worden overgeslagen tijdens carnaval.

Hapje eten in de kroeg? Dat kan ook! Zo kun je voor slechts één kruikenmunt genieten van een frietje met een frikandel of kroket, een broodje hamburger of een tosti bij Café Karel.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!