Hier eet je de lekkerste ijsjes van Tilburg

Het zonnetje is de laatste dagen nadrukkelijk aanwezig, de terrassen zitten vol en we gaan lekker naar buiten toe! Nu wil jij natuurlijk weten waar je de lekkerste ijsjes van Tilburg kunt krijgen. Dan hebben wij goed nieuws, het aanbod in Tilburg is namelijk gigantisch. Daarom hebben wij onze tips op een rijtje gezet.

Check ook even het vernieuwde artikel van Anne Travel Foodie. Ze zette haar top 10 op een rij!

Intermezzo

Als het lekker weer is, staan er rijen dik voor de deur. Met een gigantisch aanbod en vers gemaakt ijs is Intermezzo de populairste ijssalon van Tilburg. Intermezzo mag daarom natuurlijk niet ontbreken in ons overzicht. Momenteel hebben ze zelfs twee vestigingen in de binnenstad.

IJsspecialist

Ook in de Reeshof kun je terecht voor een heerlijke ijsco. Bij de IJsspecialist adviseren wij om een lekkere Valencia te pakken. Heerlijk versgemaakt ijs en misschien wel de lekkerste chocoladesaus van Tilburg. Afgetopt met slagroom en nootjes is de Valencia van de IJsspecialist een feestje.

IJskoning

Als het lekker weer is kun je er bijna niet omheen. Het is er altijd druk en het ijs is er heerlijk. De IJskoning die met zijn ijskar is te vinden op de vertrouwde plek aan het Wandelbos. Je wandel- of fietstocht afsluiten met een heerlijk ijsje? Ga dan naar de IJskoning.

IJssalon Porto

Ambachtelijk Italiaans ijs, echte Italiaanse espresso en wat wij super vinden: ijskoffie! Is het lekker weer en ben je in de Piushaven? Loop dan eventjes binnen bij IJssalon Porto.  Wij zijn vooral benieuwd naar de veelbelovende ijskoffie.

Frozi Yogi

Ook bij Frozi Yogi heb je Frozen Yogurt met vers fruit. Bij het gezellige tentje in de Heuvelstraat heb je ook de yogurtsmaken appeltaart en watermeloen. Frozi Yogi maakt ook gebruik van self service. Bij Frozi Yogi kun je dus geheel naar eigen wens een Frozen Yogurt samenstellen.

Hema

De budgetknaller in dit ijs artikel komt toch echt van de Hema. Bij de Hema in de Heuvelstraat heb je voor €0.50 al een lekker softijsje. Een ijsje hoeft dus niet veel te kosten. Tip: bij Hema kun je ook een ijsmachine kopen om je eigen softijsje te maken.

IJstijd

Zin in een echte ijscoupe zoals we die kennen uit Italië? Kom dan naar IJstijd aan de Korvelseweg. 50 verschillende smaken, vers bereid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook hier kun je een voorraad inslaan voor thuis. Er zijn namelijk halve liter- en literbakken aanwezig!

Donders lekker

Ook bij Peerke Donders kun je fantastische ijsjes kopen. IJS&MEER is de naam van de mobiele ijssallon bij het paviljoen. Hier is ambachtelijk gemaakt Italiaans ijs te verkrijgen. Eigenaar Hans Vrinds maakt gebruik van verse producten en dat draagt bij aan de pure smaak. Ze maken ook lekkere ijstaarten!