De lekkerste kermismenu’s van dit jaar

kermismenu

Wanneer je de Tilburgse Kermis bezoekt, raden wij het aan om lekker een hapje te eten langs de route. Aangezien Tilburg een groot horeca-aanbod heeft, lichten wij in dit artikel een aantal zaken met een goed kermismenu uit. Lees snel verder voor de lekkerste kermismenu’s van dit jaar.

Of je nu lekker wilt lunchen, meerdere gangen gaat dineren of genoeg hebt aan een hoofdgerecht, er is voldoende keuze. Check hieronder de lekkerste kermismenu’s. En weet je wat helemaal super is? Wij mogen een hoop van die kermismenu’s weggeven. 

De lekkerste kermismenu’s

4 halen 3 betalen bij Broodje Jantje

Deze typisch Tilburgse snack moet jij eten tijdens de kermis. Trommel je vrienden op want wanneer je er vier koopt hoef je er slechts drie te betalen.

Drie gangen voor maar €16,50

Bij The Talk zit je direct langs de route en geniet je van een heerlijk keuzemenu. Van een rundercarpaccio tot goede soepen en van lekkere maaltijdsalades tot een biefstukje. Bekijk snel het volledige kermismenu.

Speciaal gebrouwen kermisbiertje bij Dudok

Bij Dudok serveren ze een driegangenmenu voor maar €24,50. Daarnaast hebben ze een speciaal gebrouwen biertje dat ze verkopen tijdens de kermis. Benieuwd? Check het kermismenu.

Kermishamburger + biertje voor maar €13,50

Voor de best burgers in town ga je natuurlijk naar Polly Maggoo. Speciaal voor de kermis hebben ze een broodje hamburger ontwikkeld. Benieuwd naar de ingrediënten?

Driegangenmenu en verschillende mosselgerechten

Bij Anvers op de Oude Markt betaal je voor een driegangenmenu €24,50. Ben jij een mosselliefhebber? Ze hebben tijdens de kermis drie mosselgerechten op de kaart staan.

Drie gangen voor €19,50 op de Korte Heuvel

Tijdens de kermis serveert Studio zowel een uitgebreide lunch als een driegangenmenu. Als je uit deze gerechten geen keuze kunt maken weten wij het ook niet meer.

Vroegboekkorting bij Bistro St. Sjaak

Als je voordat de kermis begint reserveert, betaal je voor een driegangenmenu maar €20,- in plaats van €25,50.

Etentje voor slechts €10,50

Iedere dag serveert ’t Elfde Gebod een dagschotel voor maar €10,50.

300 speciaalbieren en goede gerechten

Café Hoegaarden heeft tijdens de kermis een aangepaste menukaart. Je kunt er zowel lunchen, dineren als borrelen.

Culinair genieten in de Piushaven

Bij Vermeer serveert tijdens de kermis een driegangenmenu voor maar €27,50. Bij lekker weer kun je heerlijk aan de haven dineren.

Eten voor stuntprijzen bij de Carrousel

Zo betalen kinderen slechts een kwartje voor een appelpunt en serveren ze voor €6,95 de moderne versie van sloai meej aai meej juin meej èèrrepel.

Culinair dineren op de Korte Heuvel

Ook dit jaar serveert L’Orangerie een drie- of viergangenmenu. Daarnaast kun je ‘s-middags broodjes bestellen en staan er verschillende borrelhapjes op de kaart.

Etagère ”Van alles wè” voor €7,50 per persoon

Van 22 juli t/m 29 juli is Prins Heerlijk langer open. Ze serveren s’-middags een lekkere etagère en tijdens het diner heb je de keuze uit verschillende gerechten.

Verse paling bij Visspeciaalzaak & Traiteur van Oursouw

Naast de verse paling is er nog korting op het volgende: vismihoen uit eigen keuken, per 500 gram €4,95, gevulde forel per stuk €4,95 en vismatelot voor €4,95.

Lunchen vanaf €4,- en dineren vanaf €10,-

Dat kan bij Havana op de Heuvel. Ze hebben een groot terras direct langs de route. Bekijk snel het kermismenu. 

Twee uur onbeperkt eten bij Ibiza op Roze Maandag voor €19,99

Ontsnap de drukte van Roze Maandag en geniet in een oase van rust van lekker eten bij Ibiza.

Speciaal tapasmenu voor €17,50 bij La Guitarra

Voor €17,50 kun je genieten van warme tapas en verschillende kruiden. Ook voor de bierliefhebbers is er een speciale actie. 

Ontsnap aan de drukte van de Tilburgse Kermis bij Lokaal Zeven

Het Pieter Vreedeplein is het rustplein van de Tilburge Kermis, bekijk hier de aangepaste menukaart.

Brutaal in de pannen kijken bij De Houtloods

Tilburg betrekt dit jaar ook de Spoorzone bij de kermis. Kom lekker dineren bij De Houtloods en geniet van de kermiskorting.

Een kip kermis kebab en de kermis mocktail bij The Grass Company

Bij The Grass Company hebben ze tijdens de kermis een kip kermis kebab gerecht op de kaart en daarbij ook de kermis mocktail ‘De Suikerspin’.

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!