De lekkerste kerstmenu’s in Tilburg op een rijtje

kerst

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat Tilburg weer massaal in de stressmodus schiet. Want je gaat natuurlijk uitgebreid met je familie dineren en wilt ze iets bijzonders en lekkers voorschotelen. Vergeet die stress: je kunt namelijk tijdens Kerst op verschillende plekken zorgeloos van je kerstdagen genieten. 

Daarom zetten we een aantal fijne tips op een rijtje waar je heerlijk kunt dineren tijdens kerst.

Uitgelichte tips

Brunchen en dineren bij Eethuis Twintig

Tijdens de kerst genieten aan de Piushaven? Reserveer dan snel bij Eethuis Twintig. Ze serveren op Eerste en Tweede Kerstdag een uitgebreid kerstbuffet voor €32,50. Tevens serveren ze dan een vijfgangendiner voor €59,50. Op kerstavond geniet je van een drie- of viergangenmenu. Extra fijn: je krijgt dan één gang gratis.

Brunchen bij Villa de Vier Jaargetijden

Op Eerste Kerstdag kun je bij Villa de Vier Jaargetijden in het Tilburgse Dwaalgebied genieten van een betoverende kerst. De keukenbrigade heeft een compleet verzorgde brunch samengesteld en de kids kunnen daarnaast deelnemen aan een workshop cupcakes versieren. De kerstbrunch bestaat uit vier gangen en kost €29,50 per persoon.

Kerst in de Polygonale loods

Speciaal voor kerst heeft de chef van EVE op Tweede Kerstdag een shared lunch en kerstdiner samengesteld. Voor een viergangendiner en amuse betaal je €48,50 per persoon.

Festive menu bij Jamie Oliver’s Pizzeria

Bij Jamie Oliver’s Pizzeria serveert gedurende de feestmaand twee heerlijke festive driegangenmenu’s. Zo’n fantastisch diner heb je al vanaf €22,50 per persoon.

Kerstdiner bij Twist Tilburg

Bij Twist Tilburg kun je heerlijk genieten van een intiem kerstdiner. Bij Twist werken ze met shifts van 20 personen zodat het lekker intiem blijft. Ze serveren een heerlijk vijfgangenmenu voor maximaal €49,50.

Meer fijne tips tijdens de kerst

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer horecagelegenheden waar je heerlijk kunt eten tijdens kerst. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Thuis dineren op restaurantniveau

Er zijn ook een aantal horecazaken waar je afhaalmenu’s kunt bestellen. De koks maken de gerechten en het enige wat je hoeft te doen is thuis de gerechten te verwarmen en te serveren. Zo kun je thuis dineren op restaurantniveau. Dit concept hebben ze bij de volgende zaken:

Reserveer op tijd

Nog een huishoudelijke mededeling: de reserveringen rondom de feestdagen gaan hard. Staat hierboven iets voor jou en je familie tussen? Vergeet dan niet om snel te reserveren want vol is vol.