De lente is begonnen: barbecue workshops & volop aandacht voor het zomerklaar maken van je tuin!

Het lentezonnetje laat zichzelf regelmatig zien en dat maakt ons natuurlijk allemaal wat vrolijker. De kans is dan ook groot dat jij je tuin of balkon zomerklaar gaat maken. Op zoek naar inspiratie? Ga zeker eens langs bij GroenRijk Tilburg in Tilburg noord. Het tuincentrum heeft namelijk een gigantisch groot assortiment om ervoor te zorgen dat jij thuis kunt genieten van een heerlijke lente en zomer. Wat er komende periode op het programma staat? Lees snel verder.

Moederdag

Ben je op zoek naar leuke cadeautjes voor Moederdag? Dan ben je bij GroenRijk aan het juiste adres. Ze hebben ontzettend veel leuke acties en activiteiten op de planning staan. Op zaterdag 7 mei kunnen kinderen tussen 11:00 uur en 16:00 uur een leuk stukje knutselen. Daarnaast zijn er leuke aanbiedingen bij de kaarsen-afdeling en hebben ze genoeg boekketen en bloemstukken klaar liggen. In de proeftuin kun je cadeaubonnen halen om samen met je moeder te gaan high-teaen, nu voor slechts 14,95 euro per persoon. Ook hebben ze een leuke win actie online staan op hun socials.

Groot assortiment voor iedere tuin of balkon

Of je nu wat planten aan je tuin of balkon wilt toevoegen, je tuin aan het verbouwen bent of wellicht een veranda of overkapping wilt plaatsen: het is mogelijk bij GroenRijk. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Check vooral de website.

NK Tegelwippen

Het NK Tegelwippen is weer van start. Wat dit inhoudt? Steden nemen het tegen elkaar op om zoveel mogelijk te vergroenen. Inwoners worden gestimuleerd om tegelwerk in de tuin te vervangen voor groen. Op de parkeerplaats van GroenRijk Tilburg staat vanaf nu een grote container waar je gratis je tegels kunt inleveren. Bij inlevering van 1 m2 aan bestrating en aanschaf van planten t.w.v. €20,- krijgen klanten een gratis zak Pokon waterproof aanplantgrond. Deze grond zorgt ervoor dat water goed wordt opgenomen, vastgehouden en afgegeven aan de planten.

Barbecue workshops

De zomer komt eraan en dus ga jij wellicht je barbecue wat vaker aansteken. Maar barbecueën is meer dan een stuk vlees, vis of lekkere groenten op de grill gooien. We barbecueën namelijk steeds vaker en gevarieerder. De lekkerste gerechten worden klaargemaakt op de barbecue. Wil jij weten hoe je een perfecte bierkip, cheeseburger, zalm van de rookplank of picanha bereiden? Bezoek dan eens één van de barbecue workshops bij GroenRijk Tilburg. De verschillende data vind je op deze website.

Meer informatie

Wil je meer weten over de actuele acties bij GroenRijk Tilburg? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg GroenRijk Tilburg dan op Facebook en Instagram.