De leukste acties van de Heuvelstraat op een rij

acties heuvelstraat

Korting, sale, uitverkoop, 1+1 gratis, btw-dagen. Wees nu eerlijk: wie houd er niet van een fikse korting en veel voor weinig? Reden voor ons om een rondje Heuvelstraat te doen en de beste en meest opvallende acties voor jullie te verzamelen.

Korting op sieraden

Siebel Juweliers heeft een speciale actie. Ze hebben tot en met 19 november de 21% btw tegoed dagen. Als je tijdens de 21% btw tegoed dagen hier een sieraad koopt, ontvang je het btw bedrag over je aankoop in de vorm van een tegoedbon. Deze kun je dan weer inleveren bij je volgende aankoop.

Parfum voor een kleine prijs

D&P Perfumum, gelegen aan het Stadhuisplein, heeft een aantrekkelijke actie. Je kunt hier nu voor €50,- twee flesjes parfum van 100 ml per stuk uitkiezen. Met het assortiment van 460 geuren, zit er vast iets voor je bij. Ook bij ICI PARIS XL kun je terecht voor een nieuwe parfum. Zij geven 20% korting op alle geuren.

Veel brillen voor weinig

Als je op zoek bent naar een nieuwe bril, is het zeker de moeite om eens door de Heuvelstraat te lopen. Eyes + more heeft een 2 + 1 actie, hier kun je drie nieuwe brillen uitkiezen voor de prijs van twee. Bij Specsavers zijn de rollen een keer omgedraaid, zij betalen nu de btw. Je ontvangt dus 21% korting op een bril. Tot slot geeft Pearl 50% of zelfs 70% korting op alle brillen.

Kleding in de sale

Als je op zoek bent naar een winterjas met korting hoef je echt niet te wachten tot na kerst. America Today geeft 25% korting op geselecteerde jassen. Ook heeft de winkel in de Heuvelstraat een MID SEASON SALE. Dit betekent kortingen van 30, 50 of zelfs 70% op de leukste kledingitems.

MS Mode gaat hun winkel in de Heuvelstraat sluiten. Omdat ze weg gaan hebben ze nu flinke kortingen tot 70%. Heb jij nog geen schoenen of laarsjes voor de winter kunnen scoren? Ga dan eens langs bij Shoetime. Zij geven namelijk 50% korting op het tweede paar schoenen wat je koopt. Toch mooi meegenomen!

Nog meer acties

Bovenstaande acties zijn slechts een greep van alle acties in Tilburg en omstreken. Nieuwsgierig naar meer acties en aanbiedingen? Bekijk dan onze actie-pagina. Heb jij nog goede acties gezien? Laat je tip dan zeker even achter in de reacties!