De leukste acties van de Emma Winkelpassage en Pieter Vreedeplein

acties

Iedereen is dol op korting. Dat kan niemand ontkennen. Ga je lekker shoppen en ben jij benieuwd naar waar de goede koopjes zijn? Bekijk dan hier de beste acties uit de Emma Winkelpassage en het Pieter Vreedeplein? Bekijk dan snel dit artikel.

Knutselen voor weinig

Ben je dol op knutselen? En ben je nog op zoek naar leuke knutselpakketten? Breng dan een bezoekje aan de Xenos. Daar loopt namelijk een actie dat er op alle knutselpakketten 30% korting zit. Ook op alle retro spullen zit 30% korting. De actie loopt tot en met zondag 13 november.

Korting op speelgoed

De Sint is bijna weer in het land. Dat betekent dat de Pieten weer op zoek moeten naar leuke cadeaus voor de kinderen. Bij de Intertoys aan het Pieter Vreedeplein loopt tot en met zondag 13 november een actie waarbij op al het speelgoed 15% korting zit. Daar kan de Sint blij mee zijn!

Schoenen voor een kleinere prijs

Als je op zoek bent naar een goed paar schoenen, is het zeker de moeite waard om deze week een bezoekje aan TMS te brengen. Op elk paar schoenen zit deze week 20% extra kassakorting. Wie wil er nu niet 20% korting op een paar schoenen? Dus kom langs en sla je slag!

Kleding met korting

Op het gebied van kleding zijn er deze week veel acties gaande. Zo geeft Sissy Boy Homeland 20% korting op truien en vesten zodat je er deze winter lekker warm bij zit. Deze actie loopt tot woensdag 16 november. Bij de kleding zaak Norah geven ze ook korting op vesten en truien. Op alle vesten en truien zit 30% korting, dus sla je slag! Tot en met zondag 13 november zijn het bij Witteveen Mode broeken & blazer dagen. Koop je een broek en een blazer dan krijg je de 2e voor de halve prijs. Je kunt natuurlijk ook twee blazers kopen of twee broeken kopen. Dan krijg je ook de 2e voor de halve prijs.

Jantje van de maand

Broodje Jantje presenteert: Jantje van de maand. Het Jantje van deze maand kost €3,00 in plaats van €3,80. Het Jantje van deze maand bestaat uit het originele Broodje Jantje maar dan met hannibal saus in plaats van de originele rode saus. Hannibal saus is de Belgische versie van Joppie saus. Voor degene die het originele broodje, genaamd ‘Jantje Rood’, niet kennen, het broodje bestaat uit: speciaal gekruid gehakt + een krokant laagje gebakken uien en een pittige tomatensaus op een lekker vers broodje.

Nog meer acties

Dit is slechts een kleine greep uit de acties die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar meer acties en aanbiedingen? Bekijk dan een onze actiepagina!