Wa trèkte aon? De leukste carnavalswinkels in Tilburg op een rij!

Nog een week wachten en we mogen weer! We kunnen niet wachten om in ons pèkske de stad onveilig te gaan maken. Maar waar kun je eigenlijk een tof pèkske kopen? Wij zochten het voor je uit en zetten de leukste carnavalswinkels in Tilburg op een rij voor je.

Carnavalswinkel van der Kruijs

Carnavalswinkel van der Kruijs is te vinden onder het Pieter Vreedeplein. Namelijk op de plek naast Mediamarkt. In de winkel kun je terecht voor carnavalsoutfits, kielen, accessoires, emblemen en veel meer. Ook hebben ze er pruiken, spuitbussen en officiële producten van de Carnavalsstichting Tilburg. Tijdens het shoppen klinkt de carnavalsmuziek uit de speakers dus kom je alvast helemaal in de sfeer. Ideaal om het shoppen te combineren met het inslaan van leuke carnavalsspullen!

013 Emblemen

013 Emblemen heeft het grootste assortiment van Tilburg als het aankomt op emblemen. Na geteisterd te zijn door een grote brand enkele weken voor Elf-elf, hebben ze niet stilgezeten bij 013 Emblemen. Zo zijn ze na de brand meteen verhuisd naar een andere locatie. Dit betekent dat 013 Emblemen nu een paar deuren verder te vinden is, namelijk aan de Piusstraat 34. Je kunt er terecht voor al de benodigdheden voor als je op pad gaat met een kiel. Zo hebben ze boerenkielen, zwarte carnavalsjassen, groen-oranje spullekes en heul erg veul emblemen. Wil je nog snel een kiel scoren met leuke emblemen? 013 Emblemen got you!

Leukste carnavalswinkels in Tilburg

Koopjeshal Tilburg

7 dagen per week kun je terecht bij Koopjeshal Tilburg aan de Bosscheweg 247C voor het scoren van je te gekke carnavalsoutfit. Je kunt het zo gek mogelijk maken als je zelf wilt. Ga je als gabber of ga jij als een echte kroegtijger op stap? Daarnaast hebben ze nog veel andere feestartikelen, zoals de gekste hoedjes, panty’s in verschillende kleuren, luxe jassen en nog veel andere producten. Niet alleen met Carnaval kun je er toffe outfits halen. Bij de Koopjeshal is het altijd feest! Je kunt er ook terecht voor Dirndl’s en Lederhosen, maskers, outfits voor Halloween en nog veel meer.

 

De Feestspecialist XXL

Ook aan de Bisschop Zwijssenstraat 74 kun je terecht voor je pèkske of outfit. Al jarenlang is de Feestspecialist XXL dé locatie waar je alles kunt kopen voor elk feestje dan ook. Denk aan Tirolerkleding, Halloweenoutfits maar uiteraard ook voor Carnaval. Van onesies tot mascottepakken en van de gekste dierenpakken tot een piratenoutfit: bij De Feestspecialist XXL slaag je voor je outfit. Daarnaast hebben ze er ook de leukste accessoires. Zo kun je er terecht voor schmink, groen-oranje sjaals, carnavalsemblemen, gekke snorretjes, hoedjes en nog veel meer. Nog geen outfit in huis? Ga dan snel naar de Feestspecialist XXL.

Carnavalswinkel Tilburg

Kwèèker strijkemblemen

Wist je dat wij van Tilburg.com ook emblemen verkopen? Deze must-have strijkemblemen zijn te bestellen via onze webshop. Daarnaast hebben wij ook een toffe Gouwe Kruik embleem. In dit embleem kun je een pasfoto van je favoriete Kruik of Kruikin doen. Zo heb je jouw dierbaarste altijd dicht bij je met Carnaval. Bestel je favoriete Kwèèkeremblemen snel om ze nog op tijd in huis te hebben voor Carnaval!

Kiel voor beginners

Draag jij dit jaar voor het eerst een kiel? Zorg er dan voor dat je niet voor lul loopt tijdens Carnaval. Gelukkig hebben wij een artikel voor je geschreven waarin we stapsgewijs uitleggen wat je allemaal moet doen als je voor het eerst een kiel hebt. Klik hier om te lezen waar je kiel allemaal aan moet voldoen!

Meer carnavalswinkels

Er zijn natuurlijk nog veel meer winkels waar je terecht kunt voor je carnavalsoutfit in Tilburg. We zetten er een paar op een rijtje voor je: