De leukste foto’s van het Drakenboot Festival en de Spoormarkt

Als je afgelopen weekend in Tilburg bent geweest, ben je ongetwijfeld bij een van de vele evenementen uitgekomen. Zo kwam je in de Piushaven het Drakenboot Festival tegen, vond in de Spoorzone de Spoormarkt en de Yard Sale plaats en stond de Korte Heuvel in het teken van de Oberrun.

Fotograaf Corné Hannink was natuurlijk ook op de been en ging op pad om het Drakenboot Festival en de Spoormarkt vast te leggen op foto. Ben jij door ‘die lange’ op de foto gezet? Check dan zeker even het volledige fotoboek van de Spoormarkt of het Drakenboot Festival. Wil jij een snelle indruk van beide evenementen? Check dan hier de mooiste foto’s.

Terugblik op de Spoormarkt

Boeren en ambachtslieden uit de regio kwamen bij elkaar op het terrein bij Restaurant de Houtloods. Daar kon je de lokale producten uit eerste hand proberen onder het genot van een drankje en fijne muziek.

Terugblik op het Drakenboot Festival

Tientallen families, vriendengroepen en collega’s streden in de Tilburgse Piushaven tegen elkaar tijdens het Drakenboot Festival. Naast de roeiwedstrijd verkeerde ook de kade in Aziatische sferen.