Op zoek naar een (bij)baan? Dit zijn de leukste horecabanen in regio Tilburg

horecabanen

Carnaval staat weer voor de deur. Hartstikke leuk natuurlijk! Maar het kan ook een hele aanslag op je portemonnee zijn. Heb jij momenteel geen (bij)baan en moet je hoognodig wat extra centen bijverdienen? Wij zetten deze week de leukste horecabanen in (regio) Tilburg voor je op een rijtje. Extra voordeel: als je nu begint met je nieuwe job, heb je in de zomer ook genoeg gespaard voor een fijne vakantie.

Ga je liever aan de slag in een ander vakgebied? Wij hebben een uitgebreide vacaturebank waar je ongetwijfeld een leuke baan tussen vindt.

#1 Beekse Bergen

Werken tussen de wilde dieren? Tussen de vakantiegangers op het resort? Of op een heerlijk strand? Bij Beekse Bergen zijn ze momenteel op zoek naar parttime horecamedewerkers voor alle parken. Wat je kan verwachten van werken bij Beekse Bergen? Een gezellige groep collega’s met wie je de dag met een drankje afsluit, een afwisselende functie, flexibele uren, gratis toegang tot het Safaripark en een mooi salaris. Benieuwd geworden? Check even de onderstaande functies:

#2 Bonheur Horeca Groep

Een van de locaties waar Bonheur Horeca Groep actief is, is het Willem II-stadion. Naast de voetbalwedstrijden vinden hier ook veel congressen en evenementen plaats. Bonheur is voor deze locatie op zoek naar een (ervaren) medewerker bediening. Een aantal van je werkzaamheden zijn: het voorbereiden van een diner, vergadering of partij, het bedienen van gasten en het verzorgen van de mise en place. Heb jij veel energie, heb je aantoonbare ervaring en ben je beschikbaar op de dagen dat Willem II thuis speelt? Check hieronder de vacature:

#3 Restaurant Lucebert

Ken jij Restaurant Lucebert al? Deze verborgen parel is onderdeel van Theaters Tilburg. De locatie biedt een unieke combinatie enerzijds een theater en concertzaal en anderzijds hoogstaande horeca. Een compleet avondje uit dus! Lijkt het je leuk om voor dit restaurant aan de slag te gaan? Ze zijn momenteel op zoek naar een parttime medewerker bediening. Leuk om te weten: je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Podia (en dus niet horeca). Ook kun je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden!

#4 Grand Café Puur

Is de bediening niet helemaal jouw ding? Maar sta je liever in de keuken? Bij Grand Café Puur, dat zich bevindt op de begane grond van Mercure Hotel Tilburg Centrum, zijn ze op zoek naar een (hulp)kok en medewerkers voor de spoelkeuken. Beide functies zijn parttime, met tijden tussen 16.00 en 01.00 uur. Ben jij een aanpakker? Lijkt het je leuk om in een hecht en jong team te werken? Check dan hieronder de vacatures.

#5 Boot 013

Wil je werken op een unieke locatie in de Tilburgse Piushaven? Drijvend restaurant Boot 013 is nu op zoek naar versterking voor zowel de bediening als de keuken. Voor de bediening zoeken ze iemand die na school en in het weekend wat extra uurtjes over heeft om het team te komen versterken. Voor de functie als zelfstandig werkend kok zoeken ze een fulltime medewerker met een passie voor grillen en barbecue. Meer weten? Check hier de vacatures.

Meer horecabanen en vacatures

Zit dé functie er voor jou nog niet bij? Check dan eens de andere vacatures die momenteel online staan in onze vacaturebank. Zorg ook dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: