De leukste horecavacatures in Tilburg deze week

horecavacatures

Na zo’n zonnige week als de afgelopen, merken we dat de horeca massaal op zoek is naar versterking. Aangezien de eindexamens erop zitten en de vakantieperiode eraan komt, zetten we deze week de leukste horecavacatures voor je op een rijtje.

Werken in de bediening

Wil je aan de slag als bedieningsmedewerker? Check dan onderstaande vacatures:

De blits maken achter de bar

Ben jij de beste barman van Tilburg in spe en weet jij alle gasten te vermaken? Check dan onderstaande vacatures:

Soppen in de spoelkeuken

Zorg jij ervoor dat alle gasten eten van schone borden en blinkend servies? Ben je niet per se het gezicht van een zaak maar blijf je liever op de achtergrond? Dan is een baantje als afwasser zeker iets voor jou:

Passie voor koken

Ben jij een zelfstandig werkend kok of er eentje in potentie? Lucky you, veel horecazaken zijn op zoek naar koks!

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de leukste vacatures uit de regio Tilburg? Schrijf je dan in voor de gratis dagelijkse vacaturenieuwsbrief en ontvang dagelijks de leukste vacatures in je mailbox.