De leukste nieuwe vacatures van deze week in en rondom Tilburg op een rijtje

Nieuwe vacatures in Tilburg

De nieuwe week beginnen wij graag met een update van de leukste vacatures in en rondom Tilburg. Overweeg jij te switchen van baan? Of ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Onze vacaturebank staat weer vol met mogelijkheden en wij bundelen ze voor je.

Communicatieprofessional gezocht

Ben jij een enthousiaste communicatieprofessional en social media expert, heb je een vlotte pen en steek je graag de handen uit de mouwen in een zelfstandige functie? Dan zoekt WerkgeversServicepunt (SWP) Midden-Brabant jou. WSP Midden-Brabant is hét regionale aanspreekpunt voor werkgevers met personeelsvragen: ze helpen werkgevers bij de invulling van vacatures en inspireren hen tot sociaal ondernemen. Denk jij dat deze functie en organisatie bij jou passen? Check dan de onderstaande vacature.

Het team van Prise d’Eau versterken

Lijkt het jou leuk om het weekendteam van golfcomplex Prise d’Eau te versterken? Zij zijn op zoek naar een communicatief sterk persoon, die oprecht geïnteresseerd is in mensen van jong tot oud. Bij deze bijbaan staat de gast centraal en ben je het visitekaartje van de golfbaan. Je staat klaar voor alle gasten en leden die komen golfen. Verder ben je door de dag heen bezig met het boeken van starttijden, het beantwoorden van de telefoon, abonnementen en rittenkaarten verkopen en het afrekenen van verschillende producten. Wat voor jou?

Target Hospitality zoekt host of hostess

“Een warm onthaal, gasten op hun gemak stellen en wegwijs maken op iedere locatie” – dit is precies waar jouw hospitality hart sneller van gaat kloppen! Als gastvrouw of gastheer bij Target Hospitality is het jouw taak om bezoekers warm, enthousiast en gastvrij te ontvangen en informeren. Je komt te werken op toffe locaties, bij uiteenlopende evenementen en gave beurzen. Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Dan komt Target Hospitality graag met jou in contact via onderstaande vacature.

Ben jij de kastenmonteur die Hamers@Home zoekt?

Heb jij twee rechterhanden, oog voor detail en word jij door je je vrienden ook wel handige Harry genoemd? Dan ben jij misschien wel de kastenmonteur die Hamers@Home zoekt. Zij hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan en produceren onder andere maatwerkkasten, industriële deuren en andere maatwerk interieur producten. Om dit mooie maatwerk bij de klant te leveren, kunnen zij wat nieuwe collega’s gebruiken. Iets voor jou?

Meer vacatures in Tilburg

Maar dat is nog lang niet alles! Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat nog vol met veel meer vacatures.