De leukste schoencadeautjes onder de €5, verkrijgbaar in Tilburg

schoencadeautjes

De schoenen zijn gepoetst, schoorsteen is geveegd, suikerklontjes en wortels zijn gekocht. Helemaal klaar dus om over een paar nachtjes onze schoen te zetten. De vraag is of Sint er ook klaar voor is. Want weet hij wel leuke schoencadeautjes in Tilburg te vinden? Wij geven Sint graag wat shoptips!

Deze blog is een bijdrage van Jessica van Van Kaat. Een deel van de foto’s is gemaakt door Jessica.

#1 Sinterklaasboek

gianotten

Kom helemaal in Sintsfeer met een boekje. Leuke sinterklaasboekjes zijn Nijntje zingt voor Sinterklaas, Woezel en Pip schoenboekje en Jip en Janneke Sinterklaas komt. Te koop vanaf €3,95 bij Gianotten Mutsaers. Hier kan je ook Donald Duck pockets, bewegende boekenleggers, geheime pennen en stressballen kopen.

#2 Knalerwten

Nog een schoencadeautje met een groots effect: knalerwten! Kunnen ze meteen al een beetje oefenen voor Oudjaar. Een doosje knalerwten kost bij Party and Balloons (De Feestspecialist) €0,50. Ze hebben hier nog meer  fopcadeautjes zoals een nepdrol en waterspuitcamera. Ook voor leuke goocheltrucs kan je hier terecht.

#3 Geheimcode stift

dobbelsteen

Briefjes schrijven, maar dan wel in het geheim! Alleen als je de speciale lamp hebt kan je de brief lezen. Een tekening ermee maken kan natuurlijk ook. Deze geheimecode stift koop je voor €3,95 bij De Dobbelsteen. Bij deze winkel zijn ook de superhelden onderzetters, kaartenhouders en schatkist een tip.

#4 Lichtgevende dobbelsteen

Maak een spelletje nog leuker met een speciale dobbelsteen. Hema heeft namelijk een dobbelsteen met licht voor €1,50. Wanneer je met de dobbelsteen gooit, geeft deze licht in verschillende kleuren.

#5 Knalraket

zingende nijlpaard

Een knalraketje is een klein cadeautje met een groots effect! Want gooi je de felgekleurde raket op de grond, dan ontstaat er een harde knal en een blauwe rookwolk. Dit raketje koop je voor €1,75 bij het Zingende Nijlpaard. Andere leuke schoencadeautjes in deze winkel zijn plaagstokken, racing puzzels en nepgebitjes.

#6 Houten puzzel

Met puzzelen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Geef je peuter een vrolijke houten puzzel met grote stukken. Bij Wibra koop je houten puzzels met voertuigen, dieren of de boerderij voor €1,99.

#7 Intelligent putty

intertoys

Bijna iedereen heeft het in de klas: intelligent putty in een blikje. Deze putty kan je van kleur laten veranderen door te kneden. Nog leuker om meerdere kleuren te hebben, want dan kan je mengen. Te koop bij Intertoys voor €3,00.

#8 Hatchimal

‘Schattige’ beestjes die je eerst moet uitbroeden. Hou het ei warm en aai het tot het hartje van kleur verandert. Dan kan je het ei breken door op het hartje te drukken. Verkrijgbaar in verschillende varianten voor €3,99 bij Bruna.

#9 Knutselspullen

antoon de jong

Stel zelf een knutselpakket samen voor je kind. Een tekenpakket bijvoorbeeld met de favoriete kleurtjes, liniaal en gum. Of verf, kwasten en een schilderspalet voor  een verfset. Je vindt het bij Antoon de jong vanaf €0,25. Wist je dat je hier ook de mooiste kralen kan kopen? Natuurlijk hebben ze hier ook alles voor het maken van een surprise.

#10 Slijmpakket

Slijm maken, erg populair bij kids. Geef dan ook een slijmpakket. Koop transparate knutsellijm, een bus witte scheerschuim, lenzenvloeistof (met Borax) en eventueel glitters en kleurstof. Je vindt het bij Action vanaf €0,73.

#11 Bal

decathlon

Buitenspelen is nog leuker met een bal. Bij Decathlon aan het Pieter Vreedeplein hebben ze ballen in allerlei kleuren en vormen. Van voetballen en rugbyballen tot basketballen en hockeyballen. Al vanaf €0,79 per bal.

#12 Leesboek

Leuk voor kleine boekenwurmen. Bij Primera zijn nu leuke kinderboeken om zelf te lezen in de aanbieding. Voor €3,95 koop je Mees Kees pittig klasje en de Heksje Lilly omnibus.

#13 Pixel Hobby

pixel hobby

Knutsel eens wat anders, maak je eigen sleutelhanger met pixel hobby. Dit zijn kleine mozaïek stukjes die je op een sleutelhanger of plaatje vastzet. Een complete starterset kost € 2,00 bij Pipoos.

#14 Knuffel

Is je kind gek op knuffelberen? Loop dan eens binnen bij H&M voor de home afdeling. Daar vind je heerlijk zachte knuffeldieren. Je kan kiezen uit een uiltje, konijntje, kat en een vogeltje. Ze kosten €4,99.

#15 Lego

kruidvat

Lego is altijd goed! Lego City en Lego Friends voor de wat oudere kids, Duplo voor de jongere. Je hebt keuze uit verschillende uitvoeringen. Doosjes Lego zijn al vanaf €4,99 te koop bij Kruidvat.

#16 Beanie Boo

claire's

De knuffels met grote glitterogen staan op veel verlanglijstjes. Fijn is dat er nu ook Beanie Boo mini’s en sleutelhangers zijn. Je hebt keuze uit veel verschillende ‘schattige’ dieren voor €4,95 bij Claire’s in de Heuvelstraat.

En nu de schoenen nog

Ben je nog op zoek naar een leuke schoen voor al die cadeautjes? Check dan eens de leuke exemplaren van Shoesme of één van de andere kinderkledingwinkels in Tilburg.