De leukste studentenbanen in Tilburg

Het nieuwe collegejaar is begonnen, je woont in Tilburg, bent enorm veel geld kwijt aan bier in de kroeg, huur aan je huisbaas en studentenmaaltijden en met je Stufi ga je het niet redden om rond te komen. Wat doe je dan? Juist, zoeken naar een leuke studentenbaan. En die hebben we in Tilburg genoeg. Natuurlijk hebben wij als Tilburg.com zijnde een hoop vacatures online staan. Buiten onze vacaturebank die up-to-date is en ruim 140 vacatures waarborgt, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om als student aan de bak te komen. 

Studentenuitzendbureaus

Wil jij snel aan een leuk studentenbaantje komen in de regio Tilburg die goed te combineren valt met je studie en daarnaast je sociale leven niet verpest? Onderstaande uitzendbureaus hebben de perfecte studentenbanen.

  • Mise en Place: Mise en Place is een horeca uitzendbureau dat zich richt op studenten. Bij Mise en Place bepaal je zelf waar, wanneer en met wie je werkt. Je collega’s zijn voornamelijk studenten die in dezelfde levensfase als jij zitten.
  • ASA talent: ASA Student helpt je om je talenten te ontdekken, te ontwikkelen en te benutten. Bij ASA vinden ze het niet alleen belangrijk dat jij een bijbaan vindt, maar ook dat deze aansluit op je studie. Daarnaast kun je bij ASA terecht voor stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties.
  • WerkTalent: WerkTalent is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van bedrijven aan sollicitanten. Zo kun je bij WerkTalent terecht voor een baantje dat echt bij jou past. Ze bekijken samen met jou of een baan bij je past en of deze baan je mogelijkheden geeft in de toekomst.
  • Doen Horeca Uitzendbureau: Geld nodig voor je studiebeurs en geen zin om elke week op hetzelfde tijdstip hetzelfde werk te verrichten op dezelfde locatie? Geen dag is hetzelfde en je werkt op de leukste plekken met gezellige collega’s. Doen Horeca werkt voornamelijk met studenten.
  • Onze Zaak: Bij Onze Zaak kun je uitgroeien tot echte Horeca professional. Je werkt op afwisselende plekken en geen werkdag is hetzelfde. Onze Zaak is onder andere te vinden bij Willem II.

Maar er is meer

We kunnen het onszelf bijna niet voorstellen maar mocht je bij bovenstaande alternatieven geen leuke bijbaan hebben gevonden? Kijk dan eens verder bij onderstaande uitzendbureaus. Ook zij hebben een mooi aanbod voor je!

De beste studententijd in Tilburg

Wil jij er zeker van zijn dat je de leukste studententijd hebt in Tilburg. Zorg er dan voor dat je onze studentenwebsite goed in de gaten blijft houden voor de leukste feestjes, vacatures, nieuwtjes en acties.