De leukste tips voor Valentijnsdag in Tilburg

valentijnsdag in tilburg

Valentijnsdag is de dag waarop jij als cupido je liefdespijl kan schieten. Valentijn wordt gevierd op zondag 14 februari en op deze dag kan jij jouw lover eens goed verrassen. Hoe je dat kunt doen? Daar helpen we graag mee.

Valentijn is begonnen als een typische Amerikaanse feestdag. Maar ook in Tilburg wordt deze dag uitgebreid en liefdevol gevierd!  Horeca, winkels of bijvoorbeeld theaters; iedereen organiseert speciale acties, diners of een uitgebreid assortiment aan cadeaus speciaal voor deze dag.

Valentijnsdag in Tilburg

Diner bij Villa de Vier JaargetijdenVilla de Vier Jaargetijden

Valentijnsdag is de avond bij uitstek om tijdens een intiem etentje, samen met jouw geliefde en/of familie en vrienden, te gaan genieten van een hartverwarmend menu. Villa de Vier Jaargetijden verzorgd op Valentijnsdag een romantisch valentijnsdiner voor twee.

Boeket van Magnolia Bloemenvalentijn-magnolia-bloemen

Verras op de dag van de liefde je grote liefde met een romantisch Valentijnsboeket. Magnolia Bloemen gaat netjes voor je zorgen, deze bloemist bezorgt dit liefdevolle cadeautje namelijk zelf. Zelfs op zondag!

Verwennerij bij Taste! en Citysaunataste-gerecht

Hoewel Valentijnsdag dit jaar op een zondag valt (normaal gesproken de sluitingsdag van restaurant Taste!), geven restaurant Taste! en Citysauna de tortelduifjes onder ons graag de kans om dit te vieren. Sauna en dineren: goede combinatie dachten wij zo.

Ook heel romantisch

Benieuwd naar de historie?

Wil jij je lover verrassen met een goed verhaal tijdens het diner? Dan is het misschien handig om te weten dat Valentijnsdag ontstaan is door de dood van Sint Valentijn. Op 14 februari doodde de keizer hem omdat hij een opdracht weigerde. Hij zou zonder toestemming jonge stellen in het geheim laten trouwen. Oftewel: een prachtige dag waarop een heilige zijn leven heeft geofferd voor de liefde.