De leukste vaca’s van Roze Maandag!

de leukste vacatures

Het is vandaag één van de mooiste dagen van het jaar. Vinden wij! Maar speciaal voor jullie volgen hier de leukste vacatures van deze week. Wil je werken in een indoor entertainment centrum? Ben jij meer iemand van de ICT? Of ga je liever aan de slag met A-merken waaronder PUMA? Het kan allemaal! Lees snel verder.

Werken bij Max ICT

Max ICT specialiseert zich als online aanbieder van computerproducten. Ze hebben een uitgebreid assortiment en alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in het aanbod. Goede prijs, kennis, gemak, snelheid en persoonlijk contact staan hierbij centraal. Zie jij jezelf hier wel werken? Check dan onderstaande vacatures. Om ervoor te zorgen dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen is er iedere laatste vrijdag van de maand een bourgondische vrijmibo! En om deze er weer af te trainen kun je gebruik maken van de eigen sportschool. Lees lekker verder voor meer voordelen.

Werken bij De Voltage

De Voltage is het grootste indoor entertainment centrum van Nederland. Je kunt hier deelnemen aan meer van vijftig verschillende activiteiten in zeer sfeervol thematisch ingerichte ruimtes. Daarnaast hebben ze vijf verschillende cafés en restaurants. Genoeg te beleven dus! Lijkt jou het tof om op zo’n unieke locatie in Tilburg te werken?

Werken bij stichd

Ken jij het Tilburgse bedrijf stichd al? Ze werken voor grote A-merken zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Red Bull Racing en veel meer. stichd is een wereldwijd opererend bedrijf met een grote logistieke vestiging in Tilburg. Wil jij werken bij stichd? Check hieronder de openstaande vacatures.

Meer toffe vacatures

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden