De leukste vacatures deze week: receptie, administratie, marketing, media en meer

vacatures in Tilburg

Dat je eind december met je gedachte niet bij werken zit, dat kunnen wij ons zomaar voorstellen. Dat je na die dure feestmaand wel een leuke baan kunt gebruiken, misschien nog wel meer. Dus daarom hebben we weer de leukste vacatures uit onze vacaturebank geselecteerd. Deze week hebben we leukste banen in de administratie, receptie, marketing, media en voor studenten verzameld.

Receptie en administratie

Als jij sociaal bent, zaken goed op orde kunt brengen en een kei bent in administratie, zijn deze vacatures iets voor jou. Wil je alle administratieve functies zien? Check dan even dit lijstje.

Marketing en media

Als jij creatief bent en jezelf graag bezig houdt met media en marketing, heb je leuke opties in Tilburg en omgeving! Check de leukste vacatures even hieronder, of bekijk de volledige lijst.

Studenten en jongeren

Als je studeert of naar school gaat, heb je vast wat tijd over voor een bijbaantje. Op stap gaan, shoppen en leuke dingen doen kost namelijk behoorlijk wat geld! Check hier een aantal toppers, of check alle bijbaantjes.

Meer vacatures

Is dit nou niet helemaal waar je naar op zoek was? Geen probleem! In onze vacaturebank staan meer dan 175 vacatures online! Met met dan vijfentwintig categorieën, zit er ongetwijfeld een leuke functie voor je bij. Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site. Wil je elke dag op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: